Welkom op De Trouwe Honden | Inloggen | Registreren Online | Gebruikers: 0 | Gasten: 63
Ntibazonkiza weigert nog steeds krabbel te zetten
vrij. 5 juni 2009 

Vandaag op de site van Elf.

Het blijft een vreemde situatie. In januari kwam NEC een driejarige contractverlenging met Saidi Ntibazonkiza overeen. Maar getekend is het contract nog steeds niet door de 22-jarige Burundese rechterspits. "Maar het contract is gewoon rechtsgeldig", stelt Carlos Aalbers, technisch directeur van de Nijmegenaren, tegenover ELF Voetbal.

De Eredivisionist, die het seizoen als nummer 11 afsloot, wilde Ntibazonkiza graag behouden. In het bijzijn van diens zaakwaarnemer Ger Lagendijk kwamen alle partijen tot een nieuwe overeenkomst die tot medio 2012 zou lopen. "We hebben aan al onze verplichtingen jegens Saïdi gedaan", vervolgt Aalbers. "Met terugwerkende kracht hebben we hem vanaf januari een salarisverhoging uitbetaald en verder staat alles op papier. Maar plotseling kwam Saïdi met de eis dat hij zijn vrouw en kind naar Nederland wilde halen. Anders weigerde hij te tekenen."

Maar daar zit juist het probleem volgens Aalbers. "Om dat te bewerkstelligen, moet je bewijzen tegenover de IMD dat je voldoende inkomen genereert. Dat kan alleen als hij zijn handtekening zet, dan kan het proces in werking worden gezet. Maar in zijn belevingswereld dringt dat niet tot hem door. We hebben hem dat al honderd keer proberen duidelijk te maken, maar het pakt niet."

Momenteel is Ntibazonkiza op vakantie in Afrika. "Als hij terugkomt, hopen we dat hij zijn krabbel zet. Die ontbreekt nog steeds onder de verbintenis. We rekenen erop dat alles goedkomt."


 
 Uw reactie:

U moet inloggen om een reactie te plaatsen.

 Reacties op dit bericht:

05-06-2009 15:47 door
het beste lijkt mijn blijf in afrika , bij vrouw en kind, echt misschien zullen we deze matige baller niet,
05-06-2009 16:04 door
Inderdaad hier heb ik niets aan toe te voegen....
05-06-2009 17:07 door
Nou hij heeft er 6 gemaakt volgens mij dus dat maakt hem gedeelde topscoorder van ons NEC samen met Youssef El-Akchaoui
05-06-2009 17:45 door
Ff serieus, iemand die zo dom is, hoef ik niet eens bij NEC!
I
05-06-2009 18:07 door
Hoop dat die snel tekent. Deze jongen heeft potentie!
05-06-2009 18:12 door
mondeling is geldig in deze lijkt mij, te meer ook omdat nec zijn hogere salaris terugwerkend betaald heeft.
anderzijds hoezo kan de imd niet zijn loonstroken en bankafschriften accepteren enz
05-06-2009 19:42 door
jha maar laat 1ding duidelijk zijn, we hebben goeie wedstrijden van hem gezien, hij speelt met zijn gedachten ook bij zijn vrouw en kind wanneer deze BIJ hem zijn in NL en in de goffert dan gaat deze jongen nog beter spelen!
hoop echt dat hij bijtekentSjaal
05-06-2009 21:55 door
ik zou zeggen laat zijn vrouw en kind gewoon komen !!
want zoals de meeste zeggen hij heeft zeker potentie,,
dus hiervoor zou ik wel even wat geld bij willen leggen, 1. om een gezin te herenigen en 2. om een goede (toekomst) voetballer te hebben !!Sjaal
05-06-2009 22:40 door
@NECNMGNNR1

om hem dom te noemen vind ik wel erg makkelijk, het is duidelijk dat die handtekening nodig is. Maar als hij door emoties verblind is omdat zijn vrouw en kind in een door oorlog verscheurd land verblijven wil dat niet zeggen dat hij dom is.
06-06-2009 00:26 door
Jammer dat hij niet beseft hoe dankbaar hij NEC mag zijn dat ze hem al hebben geholpen met een mooi beroep uit te oefefen en daar ook nog riant aan verdiend ...hij moet niet denken dat hier in Nederland zo maar alles even geregeld word , die tijd is voorbij...als hij slim is tekend hij anders kan hij terug betalen en wegblijven naar mijn mening..NEC heeft geen rol in het hierheen krijgen van zijn vrouw en kind..hoe spijtig dat ook is maar dat zal hij moeten accepteren .Sjaal
06-06-2009 12:04 door
Youri, als alles wat hij hoeft te doen om zijn vrouw en kind uit een door oorlog verscheurd land te halen, een handtekening zetten is. Dan vind ik hem misschien ook niet de verstandigste.
06-06-2009 12:28 door
blijf maar daar in afrika als je niet wil voetballen ben je nec niet waardHuilend Huilend
07-06-2009 10:12 door
Dom jong..Off topic
07-06-2009 14:17 door
Misschien een goede tolk erbij halen die hem in zijn eigen taal kan uitleggen hoe het zit en niet in het engels waar hij waarschijnlijk ook maar de helft van begrijpt!!!! Jammer dat ze hem een dom jong noemen. Het is waarschijnlijk gewoon een taal-misverstand. Ik vind hem ook niet de beste voetballer die we erbij hebben lopen,meeste acties wie hij maakt zijn hobbelend en stotend via zijn knieen langs de tegenstander, maar er zit wél potentie in dat ventje!
09-06-2009 13:10 door
hij is niet dom, dat is gewoon een bepaalde mentaliteit, waarom denkje dat afrikaanse voetballers nooit egt groot worden, 't is maar een enkeling die egt groot word, en wat tibi betreft..leuk spelertje die af en toe ze goaltje meepakt maar meer geschikt voor de jupiler league ofzo

"Emmen ooit NEC was? "
Top  |  Home  |  Contact  |  Copyright  |  NEC Nijmegen  |  NEC