Welkom op De Trouwe Honden | Inloggen | Registreren Online | Gebruikers: 0 | Gasten: 82
Goffert Gossip: Co voorbij geseft!
din. 3 november 2009 

In de race om het felbegeerde plaatsje op de bank van NEC is het een komen en gaan van potentiële kandidaten. Werd eerder al Co genoemd als het mogelijke toetje van onze suikeroom, wij Trouwe Honden gaan echter keihard voor een andere kandidaat: Sef Vergoossen!

Een aantal Trouwe Honden was met de auto naar Rotterdam gegaan voor een wedstrijd die ze nu alweer vergeten zijn: Sparta-NEC. Aangezien de tijd in de auto de zinloze tijdsinvulling is tussen de koelkast thuis en de verkooppunten in het voetbalstadion, werd het gaspedaal flink ingetrapt. De grootste ergernis vormen dan auto's die met 100 kilometer per uur op de linkerbaan rijden. Boze blikken vielen de bestuurder van een grote auto met Belgische nummerplaat ten deel toen deze na veel gekleef, seinen en koplampjes schijnen in de zijspiegel aan de kant ging. Wat bleek? In de auto zat Sef Vergoossen. Kennelijk wilde ook hij z'n tijd verdoen met een wedstrijd tussen Sparta en NEC. Waarom in Hemelsnaam vraag je je af.

Vandaag is het weer het ouderwetse en bijna traditionele wonden likken op de diverse fora. Ook de Trouwe Honden hebben een eigen forumpje waarmee we met elkaar communiceren of beter gezegd... slap lullen. Een van ons kwam met het bijzondere verhaal dat hij vandaag op de Goffert een grote Belgische bak had gezien met... inderdaad Sef Vergoossen erin! Dit kan toch geen toeval meer zijn? Twee dagen achter elkaar kijken bij NEC! Gaat Sef dan opeens Co voorbij en wordt hij onze main target? Is hij beter dan Co? In ieder geval één snackbar-exploitant uit Zaltbommel zal "ja" zeggen als antwoord op deze vraag. Bij DTH waren we in ieder geval weer een uurtje zoet met zinloos gespeculeer. Is Sef wel de geschikte man van de harde lijn? Is hij wel anders dan Lodeweges qua karakter?

Hopelijk is Carlos niet te snel met die nieuwe trainer, anders hebben we echt niks meer om over te praten behalve de nederlagen. Uiteraard hebben we nu meteen een 24 uurs ploegendienstje binnen de DTH redactie geformeerd om te controleren wie het Stadionplein op komt draaien. Nu maar hopen dat we morgen niet Wiljan Vloet tegenkomen bij De Goffert. Dan raken we echt in paniek en moeten we maar snel Marcel bellen en vragen of Co echt niet kan. Oh wacht, daar komt net een Belgische auto aan... toch Sef...? Nee het is alleen maar d'n Bjorn.

De Trouwe Honden kan op geen enkele manier verantwoordelijk gehouden worden voor het waarheidsgehalte, de actualiteit, de inhoud of zelfs maar het nut van de nieuwsberichten in deze rubriek.

 
 Uw reactie:

U moet inloggen om een reactie te plaatsen.

 Reacties op dit bericht:

03-11-2009 07:46 door
Sjef is advisieur van Genk dus wellicht is Sjef gewoon geintereseerd in een speler van n.e.c. Misschien wil Genk Vlem wel in de winterstop halen. n.e.c. vangt alsnog wat centen en is blij dat ze van zijn hoge salaris afzijn en Vlem heeft een nieuwe kans in zijn Belgie en is verlost van zijn mispeer om naar n.e.c. te gaan.
03-11-2009 08:11 door
Dat denk ik niet, de mensen die Bjorn gehaald hebben willen rendement van hun investering , dat zullen ze nu iig nog niet behaald hebben aangezien hij nog niet aan z'n potentie voldoet en afgelopen zondag zelfs dramatisch slecht was.
We moeten vertrouwen in hem blijven houden , spelers kunnen opbloeien net als een club zoals we voorgaand seizoen wel gezien hebben, 1e seizoen met Mario B aan het roer was ook dramatisch..

Tevens zit Sjef in de organisatie van bepaalde competities zoals bv oranje onder 21 meen ik dus is het waarschijnlijker dat hij daarvoor is komen kijken en niet om trainer te worden.
03-11-2009 08:30 door
Aub geen Sef. Weer zo'n sulletje... Erwin Koeman of Menzo vind ik goede opties. Co lijkt me onwaarschijnlijk.
03-11-2009 08:36 door
Helemaal met Steven eens.
03-11-2009 08:49 door
Co Adriaanse is onhaalbaar. Dit wordt alleen maar gebruikt om tijd te rekken. Doordat Jan Everse bij Zwolle nog wat strubbelingen uit zijn contract moet afronden. Hier gaat een week of wat overheen en dan kan Everse gepresenteerd worden. Hij is een equivalent van Adriaanse. Kan goed met jonge spelers omgaan, maakt spelers aanzienlijk beter, houdt van aanvallend voetbal (Hollandse School) en is een trainer die er strak op zit.
03-11-2009 09:06 door
Erwin Koeman had toch ook net bijgetekend?
03-11-2009 10:00 door
Die Everse met die kwale kop mooi weg laten blijven,heeft nog geen zak laten zien en die menzo veel van hetzelfde met zijn standaard opmerkingen.Nee als nec een ambitie heeft dan gaan voor co,maar als je weer leest dat Carlos hem nog niet te pakken heeft gehad druipt het gemieren neuk alweer af.voordeel van co is dat we dan ook zeker weten dat er na de winterstop een heel ander team komt te staan die gaat echt niet met dit matige elftal aan de slag ,een goede dag
03-11-2009 10:10 door
Everse a.u.b. niet zeg zelden zo'n vervelende kwal in het voetbal gezien.
03-11-2009 11:06 door
Ik blijf bij eric meijers als je geen "grote naam" kan krijgen. Succesvol bij Achilles, verdient volgens mij een kans. Blijft er tenminste nog wat geld over voor een paar spelers.
03-11-2009 12:32 door
Ik word alleen trainer van NEC met de 100% garantie dat ik Rutger Worm niet meer hoef op te stellen.Huilend
03-11-2009 14:12 door
sef vergoosen kwam kijken voor Bjorn Vleminckx
03-11-2009 14:35 door
nee niet die Everse, dan haal je gelijk gezeik over bitterballen in huis! Klappen Klappen Klappen
03-11-2009 14:40 door
sterker nog hij gaat ermee gooien !
03-11-2009 17:11 door
vergossen kan me gestolen worden met zijn accentFrusty
en zo`n goede trainer vind ik hem ook niet.
03-11-2009 17:39 door
Onze nieuwe trainer mag geen Bitterbal zijn mensen..
03-11-2009 17:58 door
Alles beter dan Van Gaal!
03-11-2009 20:50 door
Nee je zegt het verkeerd elke trainer is minder dan van Gaal op Guus na. Die twee zijn echt de top van Nederland daarna mensen als Co , Cruijf en Michels.
03-11-2009 22:03 door
ik hoorde net van iemand die een bekende van Boekhoorn sprak en die zegt dat Co Adriaanse de nieuwe trainer word ..hij was gepikeerd toen ik zei die komt niet let maar op , toen zei hij let jij maar op binnen nu en een week is het beklonken... hij wist ook te melden dat wanneer Adriaanse zelf niet zou willen ze Sef vergoossen als plan B hebben... dat word dus nog een spannende tijd deze week...ik wacht wel af het zou schitterend zijn als Co Adriaanse hier trainer word.
03-11-2009 22:33 door Bennieboy
Ik hoorde net van iemand die een bekende van Boekhoorn sprakI

Sef Vergoossen komt naar de Goffert om het eventuele B-plan te bespreken?

Gapen
03-11-2009 22:33 door
Onzin bericht! Co komt never nooit niet bij n.e.c. waarom zou hij ook?!
Daarnaast was Sjef hier om een speler van n.e.c. te bekijken (Vlem?) hij is namelijk adviseur van Genk en zal nooit meer trainer willen worden en al helemaal niet van n.e.c.
Mulder, De Boer, Menzo en Kruijs zjn de B keuze van n.e.c
03-11-2009 22:35 door Bennieboy
Investeren, je weet verdacht veel over de plannen van Nec. Je weet dat ze met Youri Mulder in gesprek zijn en je weet nu ook alle B-plannen al?

Mag ik jou connecties eens?
03-11-2009 22:38 door
@bennieboy

Sorry maar die geef ik niet prijs maar het is geen vage kennis of tante. Het zijn ook meerdere bronnen want zoals elke goede journalist zal beamen is 1 bron geen bron. Laten we het er maar op houden dat ik wat mensen ken die dicht op het vuur zitten.
03-11-2009 23:25 door
@ investeren hahahaha wat een lariekoek zeg...wedden dat het bijna zover is..maar alles ligt aan Co zelf , aan Boekhoorn zal het echt niet liggen...
03-11-2009 23:27 door
en Bennieboy je doet lacherig maar ik wil je wel eens horen als het stralks zover is ...iemand uitlachen is makkelijk , als je niks zinnigs te melden hebt laat het dan helemaal.
04-11-2009 01:17 door
Elke goede journalist zal beamen dat het verhaaltje van "investeren" taalkundig niet deugt. De juiste versie:

Sorry, maar die geef ik niet prijs. Het is geen vage kennis of tante. Er zijn ook meerdere bronnen, want zoals elke goede journalist zal beamen, is 1 bron geen bron. Laten we het er maar op houden dat ik wat mensen ken, die dicht bij het vuur zitten.

"Investeren" schreef:

Sorry maar die geef ik niet prijs maar het is geen vage kennis of tante. Het zijn ook meerdere bronnen want zoals elke goede journalist zal beamen is 1 bron geen bron. Laten we het er maar op houden dat ik wat mensen ken die dicht op het vuur zitten.

"Investeren", als je interessant wil doen, doe het dan niet zo opzichtig knullig!
04-11-2009 14:39 door
naar horen zeggen heeft Co aan NEC een "NEE" verkocht...ik denk dat het Sef Vergoossen gaat worden.
een stand in pastoor voor die andere vertrokken pastoor.... Frusty
05-11-2009 08:47 door
@EastSideNmgN
Als je mijn posts eens wat beter had gelezen had je geweten dat Sjef adviseur is van Genk. Binnen die functie is hij ook op bezoek geweest bij n.e.c. Is dus geen sprake van dat n.e.c. interesse in hem heeft voor de functie van nieuwe trainer . Daarnaast wilt Sjef geen club meer trainen en is hij def. gestopt als trainer na zijn klus bij p.s.v.

"NEC ooit 400 toeschouwers in de Goffert had voor een competitiewedstrijd?"
Top  |  Home  |  Contact  |  Copyright  |  NEC Nijmegen