Welkom op De Trouwe Honden | Inloggen | Registreren Online | Gebruikers: 0 | Gasten: 78
Goffert Gossip: Lasse naar Spanje?
vrij. 31 oktober 2008 

Het komt wel vaker voor dat er scouts op de tribune zitten voor bepaalde spelers. Als je dan naast zo’n scout op de Hoofdtribune zit ben je toch altijd nieuwsgierig voor wie ze komen. Afgelopen woensdag zat één van onze vaste sitebezoekers naast zo’n scout. De scouts die Spaans spraken gaven geen antwoord voor wie ze kwamen maar overduidelijk was wel dat er druk geschreven werd als Lasse Schöne aan de bal was. Gaat na Vadocz Lasse ook naar Spanje?

De Trouwe Honden kan op geen enkele manier verantwoordelijk gehouden worden voor het waarheidsgehalte, de actualiteit, de inhoud of zelfs maar het nut van de nieuwsberichten in deze rubriek .

 
 Uw reactie:

U moet inloggen om een reactie te plaatsen.

 Reacties op dit bericht:

31-10-2008 09:27 door
Ik moet zeggen dat hij de laatste paar wedstrijden heel erg sterk is geworden, in het begin viel hij wat tegen maar dat heeft hij nu al doen vervagen. Het zou natuurlijk jammer zijn als hij vertrekt maar je moet je ook realiseren dat wij zo'n jongen niet voor eeuwig aan ons kunnen binden, als is het nu dan wel heel erg kort geweest. Ik zeg maar zo, liever voor aardig wat centen verkopen en bedanken dan voor niets de deur uitlopen en hierbij toch een naar gevoel hebben.
31-10-2008 09:33 door
zou zonde zijn als hij in de winter al de deur uit loopt, maar het lijkt dat het zijn vruchten af begint te werpen.. vadocz, holman en olsson allen met winst verkocht.. miss niet voor de prijs die wij er voor wilde zien, maar ik heb het in mijn weinige jaren bij nec nog weleens anders gezien
31-10-2008 10:43 door
We hebben Worm, ik maak me niet druk!
31-10-2008 11:14 door
Alleen zie ik Worm liever invallen dan starten Jaap, dan brengt hij beleving. Ik denk dat hij voor in de basis staan nog iets tekort komt.
31-10-2008 15:32 door
Lasse naar Spanje.. ja in de zomerstop zeker! Big grin
31-10-2008 21:04 door
Als het dan maar niet voor een appel en een ei is ....NEC kenende zal hij wel een gelimiteerde transfersom hebben als hij zich kan verbeteren.Sjaal

"NEC niet de enige Rood-Groen-Zwarte Arbeidersclub is in Nederland?"
Top  |  Home  |  Contact  |  Copyright  |  NEC Nijmegen