Welkom op De Trouwe Honden | Inloggen | Registreren Online | Gebruikers: 0 | Gasten: 296
NEC in slotfase onderuit tegen Dinamo Zagreb
don. 23 oktober 2008

Helaas! NEC is er vanavond niet in geslaagd om de uitwedstrijd in Zagreb positief af te sluiten. NEC kwam na een fout van Babos al na 3 minuten op achterstand. Ruim een kwartier later werd het gelijk door een eigen doelpunt van de verdeddiger van Dinamo Zagreb.

In de tweede helft speelde NEC een stuk beter als voor rust. Dit resulteerde in een doelpunt van de prima spelende Tim Janssen. In de laatste 10 minuten maakte Dinamo Zagreb alsnog gelijk en scoorde het ook nog eens de 3-2.

Later vanavond (en anders morgenochtend) zal er vanuit Zagreb nog een "Rondje om" geplaatst worden. Het wedstrijdverslag zal komend weekend pas komen als onze DTH medewerkers weer veilig in Nijmegen zijn gearriveerd.

Klik hier voor de statistieken van Dinamo Zagreb - NEC.

Het uitvak gevuld met 200 NEC supporters!