Welkom op De Trouwe Honden | Inloggen | Registreren Online | Gebruikers: 0 | Gasten: 382
NEC wint matige pot tegen vv Capelle met 0-2
zat. 23 augustus 2008

NEC heeft vanmiddag wederom gewonnen! In een matige wedstrijd moest hoofdklasser vv Capelle er deze keer aan geloven.

Na 90 minuten spelen stond de 0-2 eindstand op het scorebord. Doelpuntenmaker: Tim Janssen en Joël Tshibamba.

Vanaf 14.30 uur deden wij weer live verslag vanuit Capelle aan den IJssel, het verslag is hieronder terug te vinden.

LIVE VERSLAG

Momenteel zijn de ploegen nog aan het warmlopen maar 2 vragen zullen vandaag in ieder geval beantwoord worden: Pavlovic is er niet bij en Radomski staat in de basis. Het schijnt dat Pavlovic een aansluitend vliegtuig gemist heeft. Hij zal hoogstwaarschijnlijk morgen pas in Nijmegen arriveren.

De opstelling is waarschijnlijk dezelfde als de basis die tegen de Graafschap zal beginnen:

Babos

Fernandez          Wisgerhof              El Akchaoui

Olsson

Kivuvu             Radomski                 Schöne

Ntibazonkiza     Van Beukering          Davids

Sibum doet niet mee omdat hij geschorst is voor de eerste competitie-wedstrijd tegen De Graafschap.

4e minuut: De eerste kans is voor vv Capelle; een terugkopbal van Fernandez die net naast het doel van Babos gaat.

25e minuut: Van Beukering krijgt de eerste kans voor NEC, na een pass van Davids, maar schiet net naast. NEC is beter en heeft een veldoverwicht maar hoofdklasser vv Capelle weert zich kranig.

30e minuut: NEC ontsnapt aan een penalty nadat Kivuvu de bal heel opzichtig met de hand weg sloeg.

36e minuut: Davids omspeelt de keepr van vv Capelle maar de kans smoort in schoonheid.

40e minuut: Wederom Davids; deze keer lobt hij de bal maar de keeper van vv Capelle tikt hem nog net onder de lat over. Het tempo ligt vrij laag en er worden weinig kansen gecreëerd.

45e minuut: Na een matige eerste helft gaan beide partijen thee drinken met een 0-0 ruststand.

De opstelling in de tweede helft ziet er als volgt uit:

Babos

Olsson

Van den Boogaart      Janssen           Schöne

Janssen is er dus ingekomen voor Radomski en Van den Boogaart voor Kivuvu.

2e minuut: Twee keer een scrimmage voor de goal van vv Capelle. De bal wordt van de lijn gehaald. NEC is goed gestart en blijft drukken.

3e minuut: 0-1 door een intikker van Tim Janssen.

9e minuut: Janssen komt alleen voor de goal en mist een groote kans. Hij schiet in het zij-net terwijl dit moeilijker was dan om de bal er in te schieten.

10e minuut: Wederom is het Janssen, na een pass van Ntibazonkiza, die net naast schiet. Deze keer was de kans een stuk moeilijker.

25e minuut: De aanvals-storm van NEC is gaan liggen.

27e minuut: Op een voorzet van Ntibazonkiza kopt Van Beukering op de binnenkant van de paal. In de rebound raakt Janssen de bal aan waardoor de inkomende Van Beukering de bal net niet kan inschieten.

Spelmoment in de tweede helft met een redelijk gevulde tribune

80e minuut: Met nog een minuut of 10 te spelen komt er een dubbele wissel aan de kant van NEC; Tshibamba komt er in voor Van Beukering en El Kadir vervangt Schöne.

88e minuut: 0-2 door een goal van Tshibamba.

90e minuut: Eindstand 0-2.