Welkom op De Trouwe Honden | Inloggen | Registreren Online | Gebruikers: 0 | Gasten: 17
Wist je dat... NEC ook op het witte doek een succes is?

NEC goes Hollywood!
Nee we hebben het hier niet over de Mickey Mouse-competitie of een slecht aftreksel van FC Hollywood uit arnep, we hebben het over het echte Hollywood, inderdaad waar die films vandaan komen. Want welke supporter van welke voetbalclub kan nou zeggen, dat zijn cluppie in een heuse film voorkomt!? Inderdaad misschien een handjevol, maar onze rood, groen, zwarte trots komt zelfs in twee films voor! Lees en huiver!

Drijfzand
Onder de meeste supporters wel bekend, de telefilm Drijfzand uit 2004 met Johnny de Mol. Wie herrinert zich niet de opnames van de Gofferttribune in de rust van NEC-FC Groningen (2-3), waarbij een deel van de Gofferttribune zich als figuranten, voor de draaiende camera's in de kijker probeerde te juichen.

Drijfzand gaat over een getalenteerde voetballer die het schopt tot het eerste van NEC, maar struikelt als blijkt dat zijn leven is gebouwd op een leugen. Zie hier de NEC fragmenten uit Drijfzand


Nog een leuke quote uit de Veronica-gids: "Een beetje Nijmegenaar zal blij zijn dat regisseur Kees Vlaanderen NEC als context voor z'n film gebruikte. Maar bij voetbal liggen sommige dingen wat gevoeliger: de figuranten in de Goffert werd verweten voor de camera's harder te juichen dan voor hun ploeg."

Paradise Girls
Van de andere film zal de gemiddelde NEC supporter nog nooit hebben gehoord, het gaat om de film Paradise Girls uit 2006. Drie jonge vrouwen: Miki, Pei Pei en Shirley wonen op drie verschillende plaatsen op de wereld. Hun op het eerste zicht zorgenvrije levens worden verstoord door mannen, een vriend, een vader en een zoontje. De afzonderlijke reacties van de vrouwen tonen hun vastberadenheid en onbewuste liefde voor het leven die zo kenmerkend is voor hun leeftijd.

Wat heeft dit in godsnaam met NEC te maken hoor ik je denken!? Nou bekijk (en luister vooral) het volgende fragment uit "Paradise Girls" dan maar eens!

Overigens zijn wij (van De Trouwe Honden) op zoek naar meer informatie over dit fragment, wie herkent de NEC supporters (twee jongens) die wat snacks bestellen? Laat het ons weten!!!


De Trouwe Honden
- Algemeen
- De Site
- Mijn account

Rubrieken
- Wedstrijden
- Nieuws
- Specials

Onze club
- Algemeen
- Supportersorganen
- Overige

NEC Archief
- Overzicht
- NEC'ers
- Tegenstanders
- Statistieken

Historie NEC
- Historie
- Foto Archief

Multimedia
- Links
- MP3
- Overige

Top  |  Home  |  Contact  |  Copyright  |  NEC Nijmegen