Welkom op De Trouwe Honden | Inloggen | Registreren Online | Gebruikers: 0 | Gasten: 260
NEC wint ook van HVV Hollandia
din. 29 juli 2008

NEC heeft vanavond met 0-3 gewonnen van HVV Hollandia, de Nederlands kampioen bij de zondagamateurs, uit Hoorn.

De wedstrijd tegen HVV Hollandia, de laatste jaren een vaste tegenstander van NEC, werd gespeeld op het terrein van SC Spirit'30 in Hoogkarspel.

NEC had het met name de eerste helft soms erg lastig tegen een goed combinerend Hollandia. In deze eerste helft speelden er drie proefspelers mee bij N.E.C; Nelson, Ajdarevic en CoskunWorm speelde wederom een goede partij en beloonde NEC, en zichzelf, in de 43e minuut met een prachtig doelpunt.

In de tweede helft stond er een geheel nieuw elftal. Alleen Rein Baart had de eer om de gehele wedstrijd te mogen spelen. Het tweede doelpunt werd in de 50e minuut gemaakt door van Beukering. Net voor het einde van de wedstrijd bepaalde Davids de eindstand: 0-3.