Welkom op De Trouwe Honden | Inloggen | Registreren Online | Gebruikers: 0 | Gasten: 136
NEC - FC Oss 3-2
vrij. 7 januari 2011

Ons cluppie is het nieuwe jaar met twee overwinningen begonnen. Nadat gistermiddag GA Eagles met 3-1 verslagen was vanmiddag FC Oss (met oud NEC'ers Dominique Scholten in de basis en Erik Wegh op de bank) aan de beurt: 3-2. Vanmiddag stond meer NEC 2 op het veld, alleen basisspelers Nuytinck, Amieux en Schöne traden aan tegen de topklasser.

Toch kwam NEC 2 al binnen vijf minuten op voorsprong door een doelpunt van Erton. En na een half uurtje leek Chatelle de wedstrijd al te beslissen: 2-0, hij zette daarmee tevens de ruststand op het bord. Na rust kwam FC Oss al snel terug in de wedstrijd door Moutawakil: 2-1.  Even later bracht Youri Loen de marge weer terug tot twee goals: 3-1, de 4-1 van Grootfaam werd afgekeurd (buitenspel). Vlak voor tijd knalde Peljto de 3-2 binnen vanaf randje zestien. In de stromende regen verliet NEC dus wederom het veld met een overwinning op zak!

Opstelling NEC: Van Duin; Wellenberg, Otten, Nuytinck, Amieux (75. Alakmak); Secerovic, Loen, Schöne (45. Ten Voorde); Chattele (75. Latupeirissa), Fejzullahu (87. Sibum), George (62. Grootfaam).