Welkom op De Trouwe Honden | Inloggen | Registreren Online | Gebruikers: 0 | Gasten: 37
Ook Sparta blijkt maatje te groot
zon. 1 november 2009 

Na de zwaarbevochten bekeroverwinning tegen Excelsior eerder in de week stond deze middag de uitwedstrijd tegen Sparta op het programma. Helaas bleek de eerste winstpartij voor de Nijmegenaren in weken niet de gehoopte opsteker voor een goed vervolg in de competitie. Op Het Kasteel won Sparta in een van regen doordrenkte pot verdiend met 2-0. De door Wim Rip gekozen basiself startten nog wel voortvarend tegen de Rotterdammers, met de grootste kans na een goede tien minuten voor Rutger Worm die op aangeven van de weer in gratie aangenomen kleine querulant Sadi Ntibazonkiza vol over de bal heen maaide. Naarmate de eerste helft vordere namen de Spartanen echter steeds meer het heft in handen. Dit resulteerde op slag van rust in een doelpunt van Falkenburg, die de bal na een ongelukkige en ietwat kolderieke flipperkastvertoning van Babos, Vleminckx en Worm, voor zijn voeten zag belanden en zich niet bedacht. De tweede helft zag weinig verbetering. NEC wilde wel maar kon niet, en Sparta faalde diverse malen in de afwerking. Tot aan de 62e minuut, toen Falkenburg een schot op doel loste en de bal van richting veranderd zag worden door de rug van Zomer, waardoor Babos kansloos achterbleef: 2-0. Wim Rip probeerde hierna nog iets te forceren door op opportunistische wijze de licht geblesseerde Wellenberg te vervangen voor aanvaller Fejzullahu. Maar ook na het inbrengen van 'Good Old' Potje voor Worm en Kivuvu voor Radomski bleef het Sparta dat de beste kansen kreeg, en onze jongens mochten dan ook de handjes dichtknijpen dat na de volle 90 minuten plus een minuutje blessuretijd de teller bleef steken op 2-0.

Klik hier voor de statistieken van de wedstrijd.

'Rondje Om' & 'Zo Zagen Wij Het' volgen later.
 
 Uw reactie:

U moet inloggen om een reactie te plaatsen.

 Reacties op dit bericht:

01-11-2009 16:29 door
2 woorden : Persoonlijke fouten.
01-11-2009 16:31 door
Het was erg slecht. Wéér ongelukkige tegendoelpunten. Volgende week zal er toch echt gewonnen moeten worden van Rkc.
01-11-2009 16:36 door
2 woorden: geen kwaliteit
01-11-2009 16:39 door
Met dit terminaal zieke elftal koers je aan op rechtstreekse degradatie.
Ik voorspel je dat je met dit zooitje ook niet kunt winnen van rkc.

Lodeweges mag dan ook een persoonlijk motief hebben gehad, eens temeer wordt duidelijk wat er mis is met deze selectie: jupiler niveau. Tel daarbij op veelvuldig een lamme instelling en dan weet je al dat je gaat spelen voor degradatie. Nacompetitie met dit elftal is ook een verloren zaak. Er zit gewoon niets in.
In de winterstop zul je heel erg veel boodschappen moeten doen om je te handhaven.

Maar ja, Aalbers tezamen met scoutingsstaf hebben met het samenstellen van de huidige selectie een brevet van onvermogen afgeleverd van jewelste.
De directie heeft zijn huiswerk ook niet gedaan aangaande de profielschets enLodeweges, dus het is de allerhoogste tijd voor SCHOON SCHIP maken!!!!
01-11-2009 16:43 door
als er in de winterstop niks gebeurt dan spelen we zeker nacompetitie,want heb vanmiddag de tv gewoon uitgezet kon het niet meer aan zien Frusty
01-11-2009 16:49 door
eerste helft was aardig,stond het redelijk en werd er bij vlage aardig gevoetbald,door weer gestuntel kom je op 1-0 achterstand,de tweede helft was gewoon slecht,de 2-0 was gewoon teveel ruimte geven aan die gast waardoor die de mogelijkheid had om zo n actie te maken,el ak staat te vaak op grote afstand te verdedigen ten opzichte van z n directe tegenstander,moet toch anders.

verders als een trainer als adriaanse naar nec zou komen,reken er maar op dat hij zal eisen dat hij op elke linie voor dit seizoen nog een speler wilt.
een rechtsbenige centrale verdediger,een creatieve middenvelder,het liefst een linksbenige,en nog een linksbenige-vleugelaanvaller.
01-11-2009 16:57 door
triestFrusty
01-11-2009 16:57 door
@Topdude
Fijne woordkeuze............. " terminaal zieke elftal":confused
Dan snap je er helemaal niks van.
01-11-2009 17:01 door

31-10-2009 16:47 door Chuckie
kansloze 2-0......Sad

wat zal ik voor volgende week eens voorspellen??Huilend
01-11-2009 17:02 door
Denkt iemand nu werkelijk dat Adriaanse, de trainer die zowat bij elke club in Europa aan de slag zou kunnen, dan ook maar 1 seconde erover nadenkt om trainer te worden bij NEC?

Stel, ik zeg stel, dat aalbers zijn nummer te pakken krijgt en hem belt, dan moet hij eerst uitleggen wie hij is en wat hij doet, alvorens Adriaanse denkt: "nek? Zijn ze daar niet goed wijs of zo?" Co zal zeer duidelijk en beslits antwoorden dat hij daar niet aan gaat beginnen. Geheel logisch ook.

Vervolgens komt Aalbers dan op de proppen met een of andere nobody als trainer.

Op deze manier maak je je als club toch volstrekt ongeloofwaardig? Van de toren blazen met een naam als Adriaanse en een aanstelling geven aan een clubloze trainer.

Aalbers heeft lang het voordeel van de twijfel gekregen, maar nu alles volledig misloopt dient hij ook zijn conclusies te trekken. Hij mag van mij, samen met Swart, de deur uit.

Nieuwe TD: Hoekman. Trainer: Meijers.

En als de sodemieter in de winterstop spelers halen, want doe je het niet dan vlieg je er gegarandeerd rechtstreeks uit.

(rechtsback , centrale verdediger i.p.v. eijden, aanvallende middenvelder, rechtshalf, links/rechtsbuiten)
01-11-2009 17:13 door
2 woorden : GROOT probleem !!!
01-11-2009 17:14 door
@Rob, ik vond het juist geen ongelukkige doelpunten maar eerder doelpunten die je heel onnodig weggeeft vooraf.

El-Akchaoui moet gewoon niet zo dom verdedigen waardoor je een gevaarlijke situatie krijgt. En als de scheids strenger is trekt ie direct rood. Daaruit de vrijebal en het is raak. 2e goal loopt El-Akchaoui als een pupil vanaf een paar meter voor zijn tegenstander als een bambi te huppelen, daaroor het schot en het is weer raak.
Als je gewoon kort dekt vallen deze 'ongelukkige' goals niet.

Er is sowieso meer aan de hand bij dit NEC, denk dat het onderling niet echt botert in deze groep. El-Akchaoui is daar het levende bewijs van. Het is sowieso niet de speler die ik gewend ben kwa spel en inzet... juist die spelers moeten de wat kwalitatief minder spelers in de groep op sleeptouw nemen.

Het totaalplaatje: Een zeer matig elftal wat dus rechtstreekse degradatie zal gaan betekenen ben ik bang Huilend

Hopende op wat puntjes van teams die een mindere dag hebben en dat na de winterstop Sibum en Lasse erbij gaan komen en evt. de inversteerders hun rug rechten en NEC eredivisie waardig gaan maken.
01-11-2009 17:18 door
wat nou eric meijers ..dat kun je niet menen , het is een aardige coach maar zeker niet voor NEC als men omhoog wil..

Adriaanse zal het waarschijnlijk niet worden maar met geld kun je een hoop doen... laten we in ieder geval hopen dat ze spelers gaan halen als eerste prioriteit want wat een slap zooitje is het toch ... Saidi ken ook geen potten breken dus weg met die kerel het is echt een schande dat hij nog voor NEC uit mag komen BAH!..
nog even en je staat onderaan en komt er niet meer weg... het word hier nooit niks als men voortborduurt op de huidige visie en beleid. in een woord SCHANDALIG !!


01-11-2009 17:18 door
Vleminckx heeft nou al 10 wedstrijden in de competitie niet gescoord. Normaal gesproken zou je dan op de bank belanden maar hij moet koste wat het kost spelen van de financiers. Maar ik vraag me toch af waarom je van Beukering en Tsjibamba allebei moest verhuren. Maar ja, Bjorn heeft ook totaal geen steun voorin.
Tegen rkc moet het toch gebeuren!!
01-11-2009 17:21 door
ik voorspel dat adriaanse niet komt want als hij zou komen,zal die vast wel wat spelers willen bij kopen en wie gaat dat allemaal betalen de inversteerders denk het niet tenzij ze nec over een wat jaartjes ergens in de top 3 zien staan.
dus carlo zou wel zo'n verkeerde trainer nemenFrusty

en wat elak nou voor een karate trap uitdeelde sloeg echt nergens op wat een frustratie allemaal Let op
01-11-2009 17:23 door
Er is maar een manier om terug te komen ... Boekhoorn for president !
laat jezelf niet langer voorliegen door dit laffe bestuur, weg met van delft en swart, maak plaats voor Boekhoorn.... dat is het enige wat goed is voor NEC pas dan kan het hier iets worden, er moet snel iets gaan gebeuren hier anders hoeft boekhoorn het straks al niet meer te doen want dan speel je jupilerleage en kunnen alle mooie plannen de kast in en misschien wel voorgoed.Red face
01-11-2009 17:27 door
@...anfieldnec, Vleminckx is niets te verwijten ze hadden gewoon echte buitenspelers moeten aantrekken die hem bedienen, als hij kopduels wint en verlengt maar er niemand aansluit kun je weinig ...
dat heeft te maken met beleid voeren, als je zo`n speler haalt moet je er ook vor zorgen dat de rest erom heen ook van die kwaliteit is anders moet je er niet aan beginnen.... voor 1,8 miljoen heb je bij wijze van 2 leuke andere spelers maarja... hier word fout op fout gestapeld op bestuurlijk niveau.

KOTSZIEK WORD JE ERVAN !!!
01-11-2009 17:29 door
als meerendeels van de suporters er achter staan dat boekhoorn moet komen en carlos en van delft weg moeten kunnen we dat dan zelf eens een keer niet laten merken,zo lijkt het wel dat het bestuur het niet veel kan schelen The finger
01-11-2009 17:34 door
wwwaaarrrdddeeellloooooossss stelletje lammballenn Thumbs down Thumbs down Thumbs down
01-11-2009 17:43 door
saidi mag echt wegblijven van mij betreft! meteen verkopen/verhuren deze winter!
01-11-2009 17:44 door
je zag vandaag wel met saidi komt er veel meer dreiging ook voor onze belg is dat goed dus saidi gewoon lekker blijven
01-11-2009 17:55 door Mark Ariaans
Niet zoveel. Wij zoeken een coach, dit zijn beschikbare namen die telkens weer opduiken als er vacatures beschikbaar komen.
01-11-2009 18:09 door
We kunnen wel op de spelers gaan zeiken, maar dit is gewoon is heel zwakke selectie. Alles begint met het bestuur en de technische staf, daar wordt bepaald of je als club vooruit komt en welke selectie je hebt. Maar de organisatie bij NEC is gewoon onthutsend zwak (Swart, Aalbers en onze spookvoorzitter).

Ik weet ook dat die mensen nooit zullen opstappen, die zullen nog jarenlang de groei van NEC tegenwerken. Ik adviseer ze wel om te stoppen met liegen tegen je supporters. Dus niet meer de leugen van 'NEC gaat met stapjes omhoog', de feiten tonen aan dat dat absoluut niet waar is (zelfs Been is maar 1 x in het linkerrijtje geeindigd).

Verder gewoon eerlijk zeggen dat NEC degradatievoetbal wil ontlopen en 1x in de 3/4 jaar onderin het linkerrijtje wil eindigen (wat dat is al jaren de realiteit). Dan verkoop je misschien minder seizoenkaarten maar je beflikkerd je eigen supporteres in ieder geval niet meer.01-11-2009 18:12 door
ze kunnen dan beter met het uitbrijden van het stadion wachten,kijk eerst maar eens hoe dit seizoen verloopt.
zit zo te denken waneer is nec voor het laatst gedegradeerd en gepromoveerd ? weet iemand dat nog
01-11-2009 18:29 door
nec speelt veelste voorspelbaar!! Zit niks verrassends in het spel.
Bjorn vleminckx loopt vaak verkeerd op t verkeerde moment of benut de ruimte niet.Ik vind dat we best meer van hem mogen verwachten.
Het lijkt me wel duidelijk dat er toch echt iets MOET veranderen!
01-11-2009 18:33 door
vloet, vlemmings en bosz?? Frusty

Ik mag toch hopen dat dit echt een grap is van iemand.

Ik herhaal nogmaals: als je in de media brengt dat Adriaanse eventueel in beeld is en deze 3 mannen zijn het alternatief, dan ben je als directie van de club geen knip voor je neus waard.

Ik ga zelfs zover om te zeggen, dat als bosz hier trainer wordt, ik mijn seizoenkaart inlever. Die man heeft overal een puinhoop achtergelaten.

De enige redding van de club is als Boekhoorn de club koopt, maar de kans daarop is nihil. Als hij dat echt in het diepst van zijn hart zou willen, dan had hij dat allang gedaan.
01-11-2009 18:34 door
Laten ze die Falkenburg maar proberen te halen die kan echt wel wat hoor...
maarja zolang bepaalde mensen alleen maar de trap willen nemen en niet de lift doormiddel van onze grootste investeerders, zal het hier jaar in jaar uit hetzelfde zijn met zo nu en dan een leuk seizoen.
misschien is 12.500 voorlopig ook wel zat.
01-11-2009 18:39 door
Topdude... voor een deel ben ik het zeker met je eens, maar een club kopen doe je niet zomaar even daar gaat enig denkwerk en weet ik nog meer aan vooraf plus daarbij het feit dat bepaalde mensen Marcel Boekhoorn buiten de deur willen houden en tegenwerken... hoofdrolspeler in deze belemmeringen is HvD, en geloof het of niet die zet de grote lijnen uit achter de schermen...net als onze spookvoorzitter... er is hier gewoon totaal geen beleid met die mannen die er zitten dus die zouden eerst moeten opzouten voordat Boekhoorn echt iets kan gaan doen wat betreft overname..
01-11-2009 18:48 door
en waarom stappen ze niet gewoon omdat ze boekhoorn niet niet zien zitten of zo want ze zien toch zelf wel dat het nu niet goed gaat
01-11-2009 19:00 door
Sommige zijn echt gevallen voor het geld Huilend .
Is iedereen ook weer zo blij dat Saidi terug is? Ik wel zeg, die is een stuk beter dan bijvoorbeeld El Kabir. Zag je vandaag wel. Pff wat een drama. Die vent straalt gewoon uit dat hij hier helemaal niet meer wil voetballen. Tja als je een contract MOET tekenen terwijl je dat helemaal niet wil, zal dat je spel niet ten goede komen.
01-11-2009 19:54 door
Je kunt wel allemaal gaan zeuren op saidi maar die bal die die aan worm gaf mocht er toch wel in hoeft er maar tegen aan te pissen dan sta je 1-0 voor en met geluk sta je voor de rust dan met 2-0 voor.
Zie t zelfs ook wel gebeuren dat ze zaterdag in eigen huis verliezen van RKC!
Moet echt wat veranderen in Nijmegen want anders word het volgend seizoen jupiler leaugeu
01-11-2009 19:58 door
Het was vandaag helemaal niet slecht hoor;)
en saidi moet gewoon blijven, beter dat die zweedse prutser.
als je het nietmeer ziet zitten ben dan voor vitesse
gewoon je club steunen en ik heb er alle vertrouwen in dat ze zaterdag winnen!

come on NECSjaal
01-11-2009 19:58 door
maar goed dat saidi weer terug is laten we hem eerst een kans geven voor dat we hem uitfluiten want hij was toch echt de beste man van nec vandaag
01-11-2009 19:59 door
@ EastSideNmgN

klopt helemaal wat je zegt. Het erge is dat zelfs de raad van bestuur mensen heeft die trouw zijn aan Delft en dus ook het huidige management en directie de hand boven het hoofd houden. Dit kan alleen doorbroken worden wanneer HET HELE SPUL eruit gaat. En dat zal in de huidige omstandigheden niet gebeuren met alle gevolgen van dien. Daardoor blijft het rommelen in de marge. In de club is geen leider en geen daadkracht. Daar betalen we nu met z'n allen de prijs voor.
01-11-2009 19:59 door
Ja, als je zo over de bal heen maait als onze Rutger!!!!!!!!!! Zal net als vorige week voor PSV wel weer met zijn maatje de avond voor de wedstrijd tot een uurtje of twee in de Matrix hebben gehangen. Weet niet 100% zeker of het waar is maar hij was daar wel gesignaleerd. Dan is het niet raar dat je je ogen nog dicht hebt zitten als er in het begin van de wedstrijd een bal op een presenteerblaadje aan komt.
Het was niet best maar ik zie toch nog wel wat lichtpuntjes. Volgende week moet je winnen. Maakt niet uit hoe!
01-11-2009 20:03 door
Nog wat anders. Of een echte "topper" halen als coach of lef hebben en Meiers van Achilles er neer zetten. Hij was als (een van) de beste geslaagd voor zijn cursus betaald voetbal en is ook nog een jongen uit de buurt. Zijn salaris zal wel wat anders liggen dan dat van Adriaanse. Het geld dat je hiermee bespaart kun je in spelers stoppen. Sorry voor Achilles maar bij NEC kan ie meer doen.
Succes
01-11-2009 20:03 door
Los van bovenstaande wil ik nog wel even zeggen dat Rip heel erg goed en duidelijk overkomt op TV. Een absolute verbetering t.o.v. Lodeweges. Het is jammer dat hij het papiertje niet heeft, anders zou hij van mij zo mogen blijven. Rip is een vakman.
01-11-2009 20:07 door
weet niet hoe het in de groep is anders zou rip ze eens ff goed wakker moet schudden Mr. Green
01-11-2009 20:12 door
Ik roep het al jaren de bank bepaalt de ranglijst, als je met voetballers als Worm in de basis moet spelen win je geen wedstrijd.
01-11-2009 20:22 door
als we zaterdag van rkc verliezen kan je beter de handdoek in de ring gooien want na rkc komen zware wedstrijden aan Sjaal
01-11-2009 20:30 door
Hadden ze maar van excelsior verloren in de beker was mss weer de ommekeer geworden net zoals vorig jaar.
Zaterdag maar met n nulletje of 3/4 winnen is goed voor het vertrouwen want daarna kryg je het zwaar met nac uit groningen uit fc twente thuis ajax uit dan vitesse thuis en dan weer groningen uit voor de beker !
01-11-2009 20:49 door
Helaas was het te verw88. Rip kan niet in minder dan een week tijd de bende om gooien, sommige hebben een iets te hoog verw8ings patroon. Wat je wel ziet is dat er een poging gedaan word om meer over de grond te spelen. Dus niet continu de lange bal (zie Willem II).

Rutger heeft helaas nog niet het voetbal inzicht van een goede voetballer! Frusty Een strakke pass die van rechts komt trap je met links in ook al is dit je chocolade been!!

Overigens merkte je wel dat met de inbreng van saidi vleminckx meer ondersteuning en aanvoer heeft!!!

En zoals Leo driessen zei: Vleminckx zwaait, schreeuwt, gebaart en doet van alles behalve voetballen.
Ook merkte hij op dattie waarschijnlijk qua gewicht boven dat van Beukering zou zitten. En dat denk ik ook...
01-11-2009 21:44 door
Opnieuw een waardeloze pot. NEC begon wel aardig en de voorzet was goed, maar ja met regenworm in het veld weet je dat de bal er van de 99 x van de 100 er niet in gaat. Het is geen killer en zal nooit een killer worden. Saidi was zeker positief en met Goossesn op links ben ik ook niet zo ontevreden. Tjibamba zie ik graag terug komen ten koste van regenworm. Het middenveld is het zwakste van NEC. Daarbij ook nog domme overtredingen zoals bij El-Ak. Door hem de 1-0. Ook Babos weer in de fout. Het is allemaal zo klungelig. Sparta, Ado, Heracles......allemaal te sterk voor NEC. Word tijd voor een trainer die boven de groep staat met een flinke uistraling waar de schijt van in de broek komt. Daarnaast wordt het tijd dat er temminste 3 spelers bijkomen met de winterstop. Volgende week komt Fc Efteling op bezoek. Zal ook wel weer een ballenwedstrijd worden. Ja ben lekker postitief omdat dit bestuur vreslijk heeft zitten pitten met de zomer. The finger
01-11-2009 22:06 door
Nou, ik was erij. Eerste 40 minuten gingen gelijk op. Voetballend niet nest, maar hadden wel voor moeten staan. Worm had moeten scoren. Daarna werd het allemaal minder en na de 2-0 werd het weer bedroevend. Het kan mij allemaal niet meer boeien. Je weer voor de wedstrijd eigenlijk al dat het weer niks gaat worden. We zijn gewoon minder dan ploegen als Sparta, ADO e.d. Ik hou m'n hart vast voor volgende week. RKC heeft uit toch nog geen punt gepakt? Hoe lang moet ik dit nog aanzien? Grijp in alsjeblieft!
01-11-2009 22:47 door
Misschien ff wat ontslag aanvraag formulieren lenen van onze "vrienden"uit Arnhem? Swart en Aalbers mogen per direct zo'n formulier invullen. Ben blij met lichtpuntje Saidi die in een wedstrijd gevaarlijker was dan Erton tot nu toe het hele seizoen.
Vlem mag eens gaan doen waar hij voor gehaald is namelijk de kansen afmaken. Tuurlijk heeft Aalbers gefaald en geen spelers gekocht die hem kunnen bedienen maar Vlem mag ook zelf wat beter presteren. Leuk dat hij hard werkt maar hij is toch echt gehaald om te scoren en als je er pas 2 in hebt liggen doe je het gewoon super super slecht. Nee helaas Aalbers heeft jarenlang onze beste spelers voor een appel en een ei verkocht en nu valt er niks meer te verkopen want onze selectie bestaat vooral uit prutsers.
02-11-2009 00:43 door
haal Gert kruys maar das wel een type dat hier goed past , weet van aanpakken en heeft goede humor.
denk dat dat echt geen verkeerde voor ons is..
02-11-2009 07:01 door
droevig in 1 woord. Het worden barre tijden, zie het programma wat nog te wachten staat
02-11-2009 07:03 door
O ja, wat is die Worm een domme voetballer. Trekt het verkeerde schoeisel aan. Met goede schoenen had het snel 1-0 gestaan
02-11-2009 07:21 door
Langs de Lijn: Vloet, Vlemmings en Bosz kandidaat-trainers NEC

Nee toch hoop ik?
02-11-2009 10:52 door
"Langs de Lijn: Vloet, Vlemmings en Bosz kandidaat-trainers NEC

Nee toch hoop ik? "

Ik mag hopen dat deze namen een voorbeeld zijn van een slechte grap . Vloet is een van de slechtste trainers met een vreselijke uitstraling. Vlemmings deed het bij Feyenoord niks beter dan Verbeek en heeft geen uitstraling en is een typische ass. trainer en duidelijk geen hoofdtrainer en over bosz zwijg ik maar. Die man maakt elke club kapot waar hij aan boord komt. Die man is een van de vervelendste, valste en gemeenste personen in het voetbalwereldje. Als een van deze 3 trainers komt of uberhaupt in aanmerking komen volgens onze t.d. dan eis ik per direct zijn ontslag. We moeten vooruit en een miskleun met Dwight is genoeg. We moeten nu een trainer hebben met uitstraling waar spelers tegenop kijken.
Adriaanse, Bergkamp de Boer. Dat zijn namen die ik wil zien in de Goffert!

02-11-2009 11:04 door
Het bestuur zal dan zeggen: Blijf jij maar lekker eisen Investeren.
Lol
02-11-2009 11:14 door
Enige wat ik en vele met mij zullen eisen als trouwe supporters zijn een capabele trainer, een selectie die over een winnaarsmentaliteit beschikt en bezit over voldoende kwaliteit.
En ja investeren zal een onderdeel daarvan zijn. Helaas is Aalbers meer het type voor een dubbeltje op de eerste rang zitten en je beste spelers voor een appel en ene ei laten vertrekken waardoor je nooit geld zult krijgen.
02-11-2009 12:09 door
Nee het probleem van Aalbers is dat er niet veel uit te geven valt. Dan moet je wel voor een dubbeltje op de eerst rij zitten.
02-11-2009 12:26 door
zie het al voor me nacompetitie met vitesse Huilend
02-11-2009 13:05 door
De stijgende lijn is ingezet! Tot de goal was NEC beter/minder slecht als Sparta. Hun eerste kans gaat er gelijk in. Daarna kan NEC het niet omdraaien (mentaliteitskwestie?), want daarna lukte ineens niets meer. We hadden gewoon voor moeten staan en hadden daar ook kansen voor.
Het gaat wat beter, maar er is nog een hoop werk te verzetten. Behalve Vleminkx, die mag wat minder werken.
Onze spits doet veel te veel, hij mag best een wat rustigere spits worden waardoor hij wat meer energie in de aanval kan leggen. Hij is niet zo veel voor de goal als ik zou willen, maar goed hij is dan ook aanspeelpunt en afmaker, en dat kan dus niet. En dan ook nog een aanspeelpunt op de middenlijn, dat kan al helemaal niet de bedoeling zijn.
En daarmee kom je dus op De Oorzaak Van Het Verval van NEC: we missen een goede 'nummer 10', een goede spelverdeler (die weet waar hij moet staan, zorgt voor balans op het middenveld en creativiteit in de aanval). LASSE, we missen je ENORM!

P.S.
Rip is idd een verademing, communicatief gezien.
02-11-2009 13:22 door
Toch reken ik dit ook Aalbers aan, die man heeft een functieprofiel geschreven en dan komen ze met Lodwewegens.....dit profiel klopt dus voor geen meter. Als ik nu lees in wie ze allemaal interesse hebben en dan noem ik even Bosz, Vlemmings, De Koning...dan gaan we dus gewoon de zelfde fout maken. Alleen een trainer met naam kan nog verandering brengen mits er ook geld wordt vrijgemaakt voor aankopen. Als er geen spelers bij komen kun je elke gek voor deze groep zetten maar dan is degradatie een feit. Wij zijn op dit moment op RKC na het slechtste elftal van de eredivisie......als ik dan zie hoe zo'n Heracles aan spelen is....met spelers van normaal niveau....ongeloofelijk!!!
02-11-2009 13:38 door
Bosz zou rampzalig zijn (categorie Arie Haan, Aad de Maas, Gullit, Wotte = ontslagpremie-trekkers).
Vlemmings heeft een half jaartje bij feyenoord gezeten, is dus een gok.
De Koning heeft wel ervaring, maar in de eerste divisie (TOP Oss, Fortuna Sittard), maar heeft daar niet opzienbarend gepresteerd.
Allemaal namen die tevoorschijn komen bij clubs die in een crisis zitten, niet goed dus.
Er moet "gewoon" een flinke naam komen!

Thumbs up voor Heracles en Verbeek.
(hadden wij in de zomer Verbeek niet kunnen hebben ipv DL?)
02-11-2009 13:40 door
Ook het intervieuw met Aalbers gezien na afloop.....het ziet er zo slap uit allemaal...., hebben jullie al gesproken met Co....Nee we zijn eerst de lijstjes aan het doornemen enz enz....het is tijd voor super snelle actie....dit kan niet nog eens weken zo doorgaan. Co of een andere trainer met naam is de enige die dit zinkende schip kan redden. In de winterstop kijken of je een paar spelers kan bijvoorbeeld Lens, Calabro, Bruno Silva, Rasmus Lindgren, Kees Lijckx......
02-11-2009 17:04 door
Jongens laten we elkaar nou niks wijs maken mbt geldschieters....die komen er echt niet dacht je dat er iemand in dit lamlendig zooitje zou willen investeren niet dus.Let op over een paar jaar voetballen wij met een grote club in Gelderland en ja dat gebeurd in Arnhem daar zijn de spelers vele malen beter dan hier let maar op met de thuis wedstrijd wij kunnen gewoon niet beter,kijk naar worm iedere boerel...weet dat die bal van rechts je met de linkervoet moet in schieten nee denkt worm laat ik het met rechts proberen of eerst mijn schoenen wisselen onprofesioneel gedrag.Het wordt nog erger as Zaterdag RKC gaat er met de punten vandoor.Mits er niks gebeurd in de winterstop is dit elftal gedoemd te degraderen.Jupiler is ook leuk zoals vele van jullie kuddedieren roepen terug naar de oude tijd slaat werkelijk nergens op maar dat roepen de mensen die 20 min voor tijd naar huis gaan, of het in de jupiler beter aan toe gaat phh.Ik hoop dat ik er naast zit dus de punten moeten zaterdag hier blijven.
02-11-2009 17:38 door
02-11-2009 12:09 door RobbertNee het probleem van Aalbers is dat er niet veel uit te geven valt. Dan moet je wel voor een dubbeltje op de eerst rij zitten.

Zal best zo zijn maar juist Aalbers zelf is verwantwoordelijk voor dat er geen geld is. Hij heeft de beste spelers van n.e.c. voor een appel en en ei verkocht mede door idioot lagen clausules. Hoe haal je het in je hoofd spelers uit je topelftal die het beste voetbal van Nederland speelde voor minder dan een miljoen te verkopen . Ik noem bijv. een Holman voor 800.000 aan A.z. Onze t.d. heeft een half eltal verkocht voor een prijs waar Groningen of Heerenveen slechts 1 topsspeler voor verkoopt. Dat is het hele probleem: Aalbers verkoopt om te kunnen verkopen maar kon met het geld die hij terug kreeg geen gelijkwaardige vervangers halen. En dan zwijg ik nog maar over de miskopen die onder zijn bewind zijn gedaan.
Aalbers heeft afgelopen jaren grote fouten gemaakt en ook dit jaar maakt hij kardinale fouten. Wij hebben geen tijd voor een t.d. die fout op fout maakt hij loopt geen stage!!

Na Dwight lijkt het me zinvol als ook Aalbers en Swart de club verlaten en worden vervangen. Ik hou mijn hart vast met welke trainer Aalbers nu weer gaat aankomen. Ik vrees het ergste als ik sommige namen voorbij hoor komen.

02-11-2009 17:45 door
Als Aalbers geen clausule in het contract opneemt tekent die speler niet. Tja dan schiet je helemaal weinig op. Al probeert men dit tegenwoordig al zoveel mogelijk te beperken.
02-11-2009 17:50 door
Dan tekenen ze toch lekker niet. Graag of niet. Aalbers heeft ze gewoon teveel gepleast. Gelukkig heeft Aalbers zelf ook aangegeven dat hij fouten heeft gemaakt m.b.t. de clausules. Overigens vind ik een clausule op zich niet zon probleem maar wel voor zon iditoot lasg bedrag als er bij n.e.c. steeds sprake van was.

Maar ff een vraagje aan jou Robbert vind jij Aalbers een goede t.d. ?
02-11-2009 20:51 door
Even een vraag: waar is die video van aalbers te zien?

"NEC ook op het witte doek een succes is?"
Top  |  Home  |  Contact  |  Copyright  |  NEC Nijmegen