Welkom op De Trouwe Honden | Inloggen | Registreren Online | Gebruikers: 0 | Gasten: 69
Vooruitblik: Willem II - NEC
vrij. 2 oktober 2009 

Morgen staat de wedstrijd tegen het Willem II van held Frank Demouge op het programma. Tevens het Willem II van de onbetrouwbare coach Alfons Groenendijk. Hij die eerder z’n jawoord gaf aan NEC maar zich een paar dagen later toch bedacht. Of hij het gelijk aan z’n zijde heeft zal blijken als de eindscore zaterdag op het bord staat, in het Koning Willem II stadion te Tilburg.

In het begin van de competitie speelde Willem II matig en ondanks dat de eerste wedstrijd werd gewonnen, belandden de Tilburgers al snel in de onderste regionen. Het spel werd echter steeds beter wat tegen FC Groningen zelfs tot 3 punten leidde. Maar Groningen had dan ook niet de beste competitiestart uit haar historie. Daarna volgde in de beker echter een pijnlijke nederlaag tegen rivaal NAC Breda en vorige week werd er bij PSV met 3-1 verloren.

Willem II kan zaterdag niet beschikken over doelman Maikel Aerts. De goalie is de hele week ziek geweest en is daardoor niet wedstrijdfit. Misschien had een lijntje hem weer op tijd op de been geholpen. De Fin Niki Mäenpää zal Aerts zaterdag dus vervangen. Ook Marciano Bruma, Mehmet Akgün en Paul Quasten moeten het duel tegen NEC aan zich voorbij laten gaan. Bij de tricolores zullen de ex-NEC'ers Saïd Boutahar en Nijmegenaar Frank Demouge in de basis starten.

Gábor Babos zegt over de pot van morgen: "Na een nederlaag en een gelijkspel zijn we toe aan een overwinning. Vorig  seizoen hebben we daar gewonnen. Dus het kan. Maar we hebben het wel altijd moeilijk tegen ze, zeker in Tilburg. Tegen Heracles waren we slecht. Utrecht was al een stuk beter, zeker na rust."

Lodeweges weet ook niet zo goed wat hij zaterdag kan verwachten van de Kruikenzeikers. “Willem II is een team van pieken en dalen” beseft hij zich. "Ze durven veel en zijn wispelturig. Moeilijk in te schatten." Hij zal morgenavond met dezelfde elf spelers als tegen FC Utrecht starten. Dit betekent dat Arek Radomski en Dominique Kivuvu weer vanaf de eerste minuut zullen beginnen. Van Eijden mag dus aan het begin z’n ex-ploeggenoten een handje gaan geven als hij ze daarna maar opvreet.

De opstelling:
                        Babos
Wellenberg  Van Eijden  Zomer  El-Akchaoui
       Kivuvu       Radomski           Davids
     Fejzullahu    Vleminckx           El Kabir.

Bij een verliespartij sta je plots gelijk met Willem II, dat nu één na laatste staat. Bij winst belandt je waarschijnlijk onderaan in het linkerrijtje. Een plek waar het huidige NEC toch wel zou moeten staan. De opdracht tegen Willem II is dus hopelijk wel duidelijk, er MOET gewonnen worden. Hoe, dat maakt niet uit maar misschien is het handig om de licht stijgende lijn, na het drama tegen Heracles, voort te zetten.

NEC HUP HUP HUP!!

P@rickKSfeercompilatie van de vorig uitwedstrijd tegen Willem II


 
 Uw reactie:

U moet inloggen om een reactie te plaatsen.

 Reacties op dit bericht:

02-10-2009 18:49 door
Het zal wel aan mij liggen, maar volgens mij heeft Lodeweges zijn bril niet gepoetst.
Alweer Elkabir in de basis. is deze man blind of zo? hij bakt er al meerdere wedstrijden niks van geef goosens eens een kans.
Op deze manier wordt het zeker niks dit seizoen.
02-10-2009 18:57 door
waarom haalt hij el kabir er niet uit hij was ****ing slecht om te janken gewoon Huilend
maar gewoon winnen Sjaal Sjaal
02-10-2009 19:14 door
Oke. el kabir is geen sterspeler maar hij heeft wel degelijk meer dreiging dan die Fejzulahhu die alleen maar balletjes terug speelt. Het probleem met zowel el kabir en Fejzulahhu is dat ze weten dat ze zeker zijn van een basisplaats omdat er simpelweg gewoon geen concurrentie voor die jongens is. Als saidi weer bij de selectie komt en zijn excuses aanbied aan zowel technische als spelers als supporters, dan zullen el kabir en fejzulahhu moeten vechten voor hun plaatsen. Saidi is gewoon een goede voetballer waar de meeste dreiging vanuit gaat.
02-10-2009 19:18 door
Waarom in vredesnaam die El Kabir er nog in laten staan?
Het is gewoon een doodloper 1e klas van NEC.
Kan niet eens een goede passeeractie maken, is veel te druk en te dol in de duels, aanvallend heeft hij
geen kwaliteiten om een fatsoenlijk schot op goal te lossen en hij is ook nog eens irritant als het bij hem zelf niet lukt het spelletje.
Ik verwacht een counterend NEC en dat we weer(!) tevreden moeten zijn met een gelijkspelletje, want voorin komen we gewon stootkracht te kort!Frusty
02-10-2009 19:32 door
komt er nog een actie van legio-noviomagum?
k hoop van wel misschien iets met rookpotten ofzo.

En weet iemand hoeveel bussen er gaan?
02-10-2009 22:33 door
Dat filmpje is geweldig, hopelijk morgen weer zo'n sfeer + 3 punten!
02-10-2009 22:39 door
vitesse heeft gewonnen van nac die staan nu 8e dus als we verliezen komen we ergens op de 14e plek te staan dat is niet goed dus dan maar een kopie van vorig seizoen bij willen 2 uit dan ga je met 3 punten naar want bij verlies zakken we nog verder naar onder
02-10-2009 22:58 door
goosens op de positie van el kabir neerzetten is ook geen oplossing,want goosens is toch echt een linkermiddenvelder,verders denk ik ook dat el kabir te kort komt op dit niveau,terwijl ik bij erton nog wel het idee heb dat hij meer in z n mars heeft dan el kabir,maar de man heeft duidelijk moeite om te renderen in een team dat minder presteert,z n zelf vertrouwen neemt dan af en speelt dan te lief zonder stoot en daadkracht.

denk toch dat als we het niveau halen tegen willem2 we daar gewoon moeten winnen,als je het slim aanpakt,dan domineer je op een gegeven moment de wedstrijd daar en win je hem gewoon.
02-10-2009 23:26 door
We moeten vooral naar ons eigen cluppie kijken, en wat er over de waal gebeurt, zal me een biet zijn en blijven,punt.Sjaal
03-10-2009 11:59 door
wordt nu al moe van dat gelul hier..
Het feit is dat moessie inzet toont en dat is belangrijkste we hebben nu eenmaal niks anders om op buiten positie te zetten, als hij die actie keer maakt en er langs komt dan vind iedereen het weer goed..
Kom op moessie!!
03-10-2009 12:55 door
@ L-nmgn

er zullen 4 bussen naar tilburg gaan waarvan 1 bus met NEC-juniors.

COME ON NECSjaal
03-10-2009 13:29 door
oke dankje;)Wink
03-10-2009 13:38 door
Het probleem is dat we niets anders hebben dan El Kabir. Die jongen komt voor eredivisie niveau duidelijk nog te kort. Het wordt tijd dat Ten Voorde weer topfit wordt. Die zie ik liever spelen want daar zie ik meer groeimogelijkheiden in.
03-10-2009 14:33 door
Ja ongelooflijk dat die gozer blijft staan die elkibab. En lees dan Goosens is geen liks buiten en ter Voorde is een spits maar wat is die Elkabier is gewoon opvullen zodat er 11 personen in het veld staan. En denk dat hij nu wel genoeg vertrouwen heeft gehad. Dus maakt mijn geen reet uit wie je erneerzet het zal altijd beter zijn.
En nu net zo starten als de 2de helft van woensdag toen liepen de driehoekjes en vlotte combinaties dus het kan wel nu nog boven in de koppies.
Heb ook al paar keer geschreven of iemand het nummer van Mario weet zodat Dwight hem een kan bellen wat je met El Kabir moet doen.
03-10-2009 15:30 door
hoeveel bussen gingen er vorig jaar?
03-10-2009 15:55 door
op het ogenblik moet je het doen met el kabir op links,het is voorlopig nog niet anders,maar ik denk als saidi in genade weer wordt aangenomen dat el kabir na de winterstop denk ik z n basisplaats verliest aan saidi.

Ik weet niet wat ik van ten voorde moet vinden,is ook beslist geen buitenspeler,hoop dat die jongen zich goed gaat ontwikkelen en misschien hebben we dan wat aan hem,maar hij komt op dit moment ook gewoon nog tekort.
03-10-2009 17:44 door
bij de vooruitblikken van iedere wedstrijd zag je voorheen rondje om van de vorige wedstrijd, die zie ik ook niet meer staan vind het altijd wel leuk om die nog te bekijken voordat je weggaat..
En net zoals ik vanmiddag zei, we hebben niks anders dus moessiee moet gwn keer een bal afmaken dan staan ze weer voor m op de stoelen!!
03-10-2009 19:16 door
De foto van Potje en Frankie is goed gekozen..... Zullen elkaar vanavond nog wel een paar keer tegenkomen...

"NEC meer dan 10 speellocaties heeft gehad, voordat de Goffert de thuisbasis werd?"
Top  |  Home  |  Contact  |  Copyright  |  NEC Nijmegen