Welkom op De Trouwe Honden | Inloggen | Registreren Online | Gebruikers: 0 | Gasten: 17
Goffert Gossip: Spannende verhalen over het shirt
woe. 5 november 2008 

Help we mogen weer stemmen! Dit keer op het nieuwe thuisshirt. DTH heeft via het grijze circuit een verrassende geluidsopname gevonden die mogelijk het één en ander kan verklaren.


Persoon A: Jack De Gier die wil wel, maar het is toch gewoon klote dat we zo weinig response krijgen van sponsoren. Er is verdorie geen fatsoenlijke sponsor voor de achterkant te krijgen. Daar gaan onze targets! 

Persoon B: Dat rood-groen op de achterkant maakt het lastig natuurlijk. Een kleine naam is amper te lezen. Of je moet in blokken werken zoals bij Avanti.

Persoon A: Viel me trouwens mee, de reactie van supporters. Ik had erger verwacht. Het is namelijk wel geel-zwart.

Persoon B: Ja viel mij ook mee, maar ja behalve blokken kun je er zo weinig aan doen.

Persoon A: Was de achterkant van het shirt maar zwart. Met witte letters erop valt een sponsornaam beter op, hebben ze meer exposure. 

Persoon B: Tja ik weet het.

Persoon A: Kunnen we niet gewoon het shirt aanpassen? Een shirttraditie hebben we toch niet, zal niemand moeilijk over doen toch?

Persoon B: Ja daaag, krijg ik het gezeik weer aan m'n kop. Daar begin ik niet aan. Zou de derde keer zijn dat ik voor zoiets gezeik aan m'n oren krijg.

Persoon A: Ja, maar het was ook niet bepaald slim om de kleur van een aartsrivaal in het clublogo te zetten, dan vraag je er ook om. Maar wat wel kan is een enquete. Zijn supporters dol op. We laten het huidige tenue en het tenue met een zwarte achterkant zien en laten de supporters kiezen. Weten we meteen hoe zoiets valt en dat doen we dan op een veilige manier, want we doen net of de supporters mee kunnen beslissen.

Persoon B:  Briljant! Hoe kom je erop! Gaan we doen! Heb je al wat modellen?

Persoon A: Nee, maar bel die webmaster even, die kan dat wel denk ik. Die schijnt nogal handig te zijn met dat soort dingen.

Persoon B: Ok doe ik, ga even koffie pakken, straks overleg met een één of andere pilot-groep en dan heb ik daar weinig tijd voor. Wil jij ook?

Persoon A: Ja... ( einde, verbinding verbroken) 

De Trouwe Honden kan op geen enkele manier verantwoordelijk gehouden worden voor het waarheidsgehalte, de actualiteit, de inhoud of zelfs maar het nut van de nieuwsberichten in deze rubriek .


 
 Uw reactie:

U moet inloggen om een reactie te plaatsen.

 Reacties op dit bericht:

05-11-2008 18:31 door
haha prachtig stukje
05-11-2008 20:05 door
mooi stukje.. maar lijkt me onzin aangezien ze de tussenstand van de stemmen erbij vermelden, 77% tegen een zwarte achterkant nu. Zou niet zo slim zijn als je t wil manipuleren..
06-11-2008 15:53 door
Jammer, mij lijkt het shirt met die zwarte achterkant aanzienlijk minder lelijk dan hoe ie nu is... Maar goed het liefst zie ik natuurlijk weer ons mooie oude balkenshirt terug...Love

"Het voor NEC altijd alles of niets is in nacompetities?"
Top  |  Home  |  Contact  |  Copyright  |  NEC Nijmegen