Welkom op De Trouwe Honden | Inloggen | Registreren Online | Gebruikers: 0 | Gasten: 52
Jacco Swart: NEC komt weer onder curatele
zon. 11 april 2010 

Volgens Jacco Swart zal NEC binnenkort weer terecht komen in categorie 1 van de KNVB en dus onder curatele van de bond komen te staan.

Swart op Omroep Gelderland: "We hebben nog geen officieel bericht binnen van de licentiecommissie van de KNVB. Dat komt in mei, maar wij kunnen zelf natuurlijk ook rekenen. En we gaan ervan uit dat we in categorie 1 terecht zullen komen."

Het water staat ons wederom tot aan de lippen.


 
 Uw reactie:

U moet inloggen om een reactie te plaatsen.

 Reacties op dit bericht:

11-04-2010 13:49 door
fijn dat kan er ook nog bij Frusty hopelijk zijn er volgend seizoen een paar grote sponsoren voor nec
11-04-2010 14:20 door
nou Jacco, tijd om je biezen te pakken!
11-04-2010 14:31 door
Jacco, flikker alsjeblieft op bij onze club! prutser!
11-04-2010 14:39 door
Boekhoorn moet nu maar eens inspringen of mssn een of andere sponsor die wel geld DURFT uit te geven niet om winst te maken maar uit liefde voor de club!
11-04-2010 14:52 door
Frusty Frusty Frusty Frusty Frusty Frusty Frusty
11-04-2010 14:54 door
het is ook niet dat de aankopen ook echt de club hebben beter gemaakt het is een echte wandbeleid
11-04-2010 14:57 door
Gewoon een kwestie van beleid!!!!!
Je kunt nu eenmaal niet ongestraft een half elftal spelers voor niets de deur uit laten lopen, (lees wegsturen).
Ook die gelimiteerde transfersommen wreken zich nu. Bovendien moet je als verantwoordelijke ook vooruit kunnen kijken, dus geen speler van 1,8 miljoen aantrekken als je hem eigenlijk niet kunt betalen.
Al helemaal niet als je de nodige buitenspelers ook niet kunt halen. Dat is pure kapitaalvernietiging. Maar ja, dat beleid voeren ze al sinds ze er zitten en er verandert niets.
Het is daarom niet vreemd dat er geen investeerders zijn die hier nog geld in willen steken. Met dit bestuur is NEC een bodemloze put, zonder visie waarddor je elke euro die je erin stopt al bij voorbaat af kunt schrijven. SwartThumbs down AalbersThumbs down voorzitter??Thumbs down aub OPSTAPPEN!!!!!
11-04-2010 15:05 door
Goh hoe zou dat toch komen dat men het weer voor elkaar heeft om onder curatele te komen staan ..ik heb het al zo vaak gezegt en dan word ik uitgelachen door menigeen hier , voor dat de grote sponsoren iets doen moeten juist een paar personen ontzet worden uit hun functie...neem een Swart en een HvD en zijn spookvoorzitter...een grote vriendenkliek is het daar binnen het bestuur...maar of dat noun goed voor de club is ??? mensen die van de club houden willen wel investeren maar niet met de ideeen van deze bestuurders omdat ze het niet zien zitten in deze beleidsvoering...NEC gaat steeds verder afzakken is het niet dit jaar dan wel volgend jaar ...dit houd geen enkele club vol, alles te wijten aan onvoldoende daadkracht vanuit het bestuur... daarom is de tijd gekomen dat ze maar eens moeten opstappen en het andere gaan laten doen, dit is het zoveelste jaar waarin word bewezen dat het gewoon niet werkt op deze manier, je komt zo geen steek verder....nijmegenaren wakker worden en laat dit bestuur opstappen!
11-04-2010 15:06 door
Nou Jacco dan wordt het tijd om € 250.000,- van je salaris in te leveren!!!

Hoef je daarover tenminste geen verantwoording meer af te leggen.
11-04-2010 15:43 door
ja ja en maar kankeren. Die moet gekocht worden en die en die. En Boekhoorn moet de knip trekken. Wees nou eens reëel, we zijn toch maar een eenvoudige provincieclub. En dan kun je 2 kanten op gaan:
slim investeren in de jeugd en een paar jaar op een lager niveau functioneren of dure jongen kopen die er ook niks van bakken.En het zijn dus allemaal prutsers. De grootste prutsers staan altijd aan de kant, want hebben geen enkele visie, lullen maar wat. Op deze site heb ik in ieder geval maar weinig opbouwende ideeën gezien. Kijk maar eens goed hoe Twente en Groningen vanuit het niets naar boven gestegen zijn. Leer daar van in plaats maar roepen, nuilen en links en rechts ongericht inkopen.
11-04-2010 16:04 door
@ruben
Ik geef je volkomen gelijk.
11-04-2010 16:48 door
Dat is te verwachten, met dit wanbeleid. Er wordt hier al lange tijd gezeikt op het bestuur, ik vond dit lange tijd onterecht en te snel geoordeeld. Misschien moeten we toch maar een nieuwe TD aanstellen voordat hij weer goede spelers, die een minder seizoen draaien maar nog steeds heel aardig kunnen voetballen, gratis en voor niets de deur uitzet. The finger
Mij lijkt het tijd om niet hier te blijven zeggen dat ze weg moeten, daar schieten we niks mee op. Laten we, met z'n allen, het hem eens weten. Gewoon na of tijdens een wedstrijd!

Maar zoals Ruben zegt we zijn maar een provincieclub. We moeten maar hopen op nog een paar brammetjes. En hopen dat dit er niet voor zorgt dat we geen nieuw stadion krijgen, want een nieuw stadion kan ons wel helpen uit de schulden te blijven.
11-04-2010 17:04 door
Ruben heeft gedeeltelijk gelijk
we zijn inderdaad maar een provincieclubje, die af en toe een uitschieter naar boven maakt.
dit moeten we beseffen en accepteren, dat heb ik hier ook al vaker gezegd.
maar betekend dat dan dat je niet op het bestuur mag zeiken als er sprake is van wanbeleid Ruben???
wij betalen om NEC te zien spelen!
en dat we nu een keer moeten proberen nacompetitie te ontlopen past misschien wel bij ons.
maar het gaat om de manier waarop.
de spelers niet aan het voetballen krijgen kan meerdere factoren hebben, zelfvertrouwen, blessures, pech etc.
maar de spelers niet meer strijd kunnen laten leveren, wedstrijd op wedstrijd, elke maand het nieuws halen met spelers die disciplinair geschorst worden, spelers zomaar de deur uit doen, dan faal je met je beleid!!!
mag je dan niks meer zeggen?????????
een aantal maanden geleden werd er door het bestuur een supporters avond geregeld zodat de lucht kon worden geklaard, maar...... meneer Jacco Swart, eindverantwoordelijke, gaf 1 spelregel aan, er mocht niks negatiefs worden gevraagd of gezegd!!! WTF!!
dat heeft werkelijk helemaal NIKS te maken met het zijn van een provinciale club waarvan de supporters te veel verwachten (ondanks die er zeker ook in duidelijke getalen zijn), maar dat heeft ook te maken met wanbeleid, pure wanbeleid, en daar mag je wat mij betreft ABSOLUUT je mening over laten gelden!!
misschien dat we het vergeten, maar wij zijn met ons 12.500 supporters ook een investeerder, en ik vind dat ook wij verhaal mogen halen als blijkt dat het beleid van het huidige management opzichtig faalt!!
11-04-2010 17:10 door
Ik zei het al eerder de toekomst ziet er gitzwart uit. Een weinig aansprekende trainer, een spookvoorzitter die niet ziet of hoort, een td zonder netwerk, overtuigingskracht en voetbalkennis. Een algemeen directeur zonder een greintje visie die bovendien sportief succes financieel niet weet te verzilveren.

En geloof me, geld is niet eens te oplossing (mochten er uberhaupt mensen zijn die de knip willen trekken). We missen mensen met visie, voetbalkennis en kijk op talent.
11-04-2010 17:33 door
@Mick Thumbs up
11-04-2010 17:33 door
en Mack ook
11-04-2010 19:16 door
@ Ruben,
Wij zijn inderdaad maar een provincieclubje, maar de door jou aangegeven clubs: Groningen en Twente ook!
En daar kan het wél. Heeft alles met beleid te maken. Nog niet zo lang geleden waren clubs als Groningen, Heerenveen enz. minder als NEC en kijk maar waar ze nu (qua organisatie) staan. En daar zijn ze echt niet gekomen door spelers weg te sturen of voor een veel te laag transferbedrag te verkopen.Thumbs down
11-04-2010 19:18 door
On topic: Het water staat ons wederom tot aan de lippen.
Als het zijn lippen zijn mag het van mij ook nog iets hoger staan, tot net boven de neus!!!!!!!!!!!!
11-04-2010 19:23 door
Opnieuw een brevet van onvermogen voor directie en management.
Wat een ellende toch. Voor volgend seizoen (als je er dit jaar al in blijft) kun je er al bijna van uitgaan dat je weer tegen degradatie kan gaan knokken.
11-04-2010 19:30 door
Zonder geld geen fatsoenlijke spelers, zonder spelers geen resultaten, zonder punten grote problemen.
11-04-2010 20:59 door
iedereen loopt hier te zeuren dat het management weg moet, maar wie moet daar dan wel zitten, het profiel kan iedereen wel schetsen maar wie aan dat profiel voldoet?
11-04-2010 21:00 door
NEC vgaat binnen de kortste keren failliet met het beleid dat ze hier voeren
JACCO EN AALBERS OPROTTEN!!

ze hebben met zen tweeen al meerdere malen laten zien dat ze TOTAAL ONGESCHIKT zijn voor dit beroep stelletje stumpers Frusty
11-04-2010 21:00 door
NEEEEE!
1. de marktwaarde van onze spelers daalt met dit bericht aanzienlijk Sad
2. met dit bericht is het onverklaarbaar dat NEC veel geld uitgeeft aan het begin van het seizoen (niks ten nadele van de aankopen zelf, laat dat duidelijk zijn!) Confused
3. sportief toekomstperspectief = 0. Bezuinigen = spelers moeten weg en de selectie is al zo smal.
4. NEC kan dus geen duppie aan het eigen nieuwe stadion bijleggen, toekomstperspectief technisch = -10.
5. Dwight verdient met terugwerkende kracht r-e-s-p-e-c-t omdat hij geen afkoopsom vroeg, toch netjes.
Anders was NEC al dan 10 wedstrijden failliet. Auw.
11-04-2010 21:05 door
niks nieuws toch....zolang het nieuwe stadion er niet staat en er geen nieuwe inkomstenbronnen aangeboord kunnen worden is er met de huisige begrotong jaarlijks een te kort van 2 miljoen (zo zei Jacco het toch op de supportersavond??)......

gewoon kudt dus eigenlijk......
11-04-2010 21:22 door
Het probleem echter is Chuckie,dat als jij een groter stadion wil je geld moet hebben en zo min mogelijk moet lenen wil je het verstandig doen. VVV bv heeft nu extra geld door Honda... Wij hebben nooit zo'n extraatje,daar zit een groote oorzaak van ALLE problemen... En waneer er dan ook nog kwalitatief matig voetbal op de mat wordt gelegd,dan krijg je straks dat stadion minder goed gevuld,zeker als we ook nog eens degraderen.Er is beleidsmatig veel fout gegaan de afgelopen jaren en ik praat dan misschien zelfs wel over een jaartje of 10.Thumbs up
11-04-2010 21:27 door
NEC heeft in die 10 jaar niet 1 goed verkochte speler gehad,terwijl andere eenvoudige clubs met veel winst dat wel hebben gedaan.NEC scout ook niet echt naar goede betuurlijke mensen en trainers,men doet maar wat heb ik het gevoel en kijkt dan wel of het wat wordt of is.En tsjaaaa... Dat kost veel heel veeeeeel geld.
11-04-2010 21:42 door
Misschien dat er nu mensen zijn die begrijpen waarom een Cruijff zo veel mogelijk touwtjes in eigen hand wil hebben... Hij is een talentvolle leider met veel voetbalinzicht.Maar waneer je TE veel stuurlui aan het roer hebt,wordt het meestal een zooitje.Maar ja.... Ook bij Ajax zijn er mensen die het roer niet graag afstaan... Wink
11-04-2010 21:46 door
Lekkere berichten zo vlak tegen het eind van het seizoen. NEC probeert zeker zo spelers al af te houden. Het is te hopen dat alle clubs flink gaan saneren in de salarissen van spelers. Alleen zo blijft betaald voetbal in leven.
11-04-2010 21:54 door
De salarisen zijn hoog,dat is waar... Maar uit Cruijff zijn mond kan je veel wijsheid halen... Cruijff roept al jaren dat je VEEL MEER moet investeren in technies voetbal.En dat begint bij de trainers (Die met passie hun werk willen doen.) en trainings methoden.Bij ons vind je daar maar bar weinig van terug.Men is veel te veel bezig om met een vlotte babbel investeerders over te halen,die je eigenlijk maar bar weinig te bieden hebt.Huilend
11-04-2010 21:58 door
Als het uithangbord er maar verzorgt uitziet... Dat er in de winkel bijna geen kwaliteitsproduckten (sorry even voor de woordkeuze...) te vinden is,doet er maar zelden toe blijkbaar... Tot dat naar meerdere jaren wanbeleidt geen kip meer in het sprookje geloofd. En daar zijn we nu zo'n beetje aanbeland. Thumbs up
11-04-2010 22:07 door
Vraag het bestuur eens voor de grap,wat nu eigenlijk de kwaliteiten zijn van bv een trainer als Foppe... Buiten dat hij vroeger graag in de boeken van mijn naam las en daar zijn passie onder ogen zag. Tong
11-04-2010 22:16 door
Ik vroeg het hem toen op die bewuste supportersavond ook al maar nu EIS ik het: JACCO, PAK JE SPULLEN EN ROT OP!!!!!!!!!
Jij bent niet capabel genoeg om onze club te leiden zoals je dat ook niet was bij de vorige clubs van je!! Alleen hier heb je je in een positie weten te manouvreren waar je niet snel eruit geflikkerd word.
Ik weet nog precies wat jouw reactie toen was : Of de bestuurs raad kon jouw je functie doen ontnemen of als een overgroot deel van de mensen op de tribunes zouden scanderen dat je moest opstappen dan pas zou je gaan!!!!

NOU MENSEN, WE WETEN WAT WE MOETEN DOEN!!!!!!!!
(excuses voor overmatig capslock gebruik)

Oprotten met die man, hij kan onze club niet leiden!! Laat je horen op de tribunesLet op Let op
11-04-2010 22:16 door
Als we allemaal willen dat het beleid veranderd zullen we met z'n alle daar actie voor moeten voeren.
We weten allemaal dat dit niet langer zo kan, ik weet van wat Jacco gedaan heeft met de inkomsten van de afgelopen 2 jaar maar niet veel goeds in ieder geval.
Het wordt een tijd om met z'n alle een duidelijk standpunt in te nemen en daar ook voor gaan strijden.
Je ziet bij andere clubs ook dat de invloed van de supporters serieus genomen wordt en als wij met z'n alle ervoor gaan om een ander bestuur te krijgen kunnen ze niet anders dan het beste besluit sinds tijden te nemen en de koffers te pakken.
Deze mensen zeggen dat ze meer willen met NEC maar in feite maken ze de club helemaal kapot!!!

Jacco, Carlos....kijk naar wat je bereikt heb en dan weet je zelf dat je een ander beroep moet gaan doen.
Er is maar 1 iemand die onze club nog kan redden en dat is Marcel Boekhoorn samen met andere investeerders.
Laat die mensen invloed krijgen en de prutsers moeten eruit.

Vechten ten alle tijden....eruit met het bestuur!!!
11-04-2010 22:20 door
niet ik weet wat jacco heeft gedaan maar wie weet
12-04-2010 00:08 door
Ik zeg ook nog steeds het verval van NEC is ingezet met het vertrek van Tielbeke (nu zeer belangrijk persoon bij de KNVB) Swart (Go Ahead Eagles) zou een uitstekende opvolger zijn. NOT. Daarna ging tot ieders tevredenheid ome Leen weg, maar NEC nam zijn leermeester Aalbers. Ondertussen blijven belangrijke pionnen als Van Delft op de stoel (zeg maar stoelen) zitten en het verklaart hoe NEC stagneert. Er komen amper meer goede sponsors bij, het scoutingsapparaat faalt door figuren als (opnieuw inteelt) De Gier aan te trekken (sorry Jack) en een volledige onzichtbare voorzitter aan te trekken. Dan komt meneer Swart zo vlak voor het einde van de competitie met dit "geweldige" verhaal aankakken, want hij kan tellen. Nou ik had toch maar de mond gehouden. Ook al komt het uit in mei elke onrust is onrust. En als je dan ziet hoeveel spelers al van het toneel zijn verdwenen dit seizoen, dan heeft NEC het financieel niet best gedaan. Nu maar hopen dat NEC geen puntenaftrek krijgt, van eenmaal in die Jupiler bak ballen en het is gebeurd met het betaalde voetbal in Nijmegen.
12-04-2010 03:47 door
toch wel treurig omroep vitesse zet een bericht op t.t en we gaan allemaal over stag. het is waarschijnlijk het probleem van veel clubs in Nederland, nu niet alles meer kan komen er problemen en wie heeft de grootste problemen. Ajax 30 miljoen verlies, psv rond de tien miljoen in het schip. heereveen ondanks de vele verkopen geen cent te makke en over onze lelijke buurman praat ik maar niet. en zo kan ik zeker nog een aantal clubs opnoemen.
@ orlando wat moet je dan, spelers die ons clubje tot schande brengen handhaven??? voetbal word nog steeds gespeeld door de spelers op het veld en nietdoor het bestuur en als die spelers die voor de centen die ze krijgen te lamlendig zijn om voor mijn club 100% te gaan heb ik er geen problemen mee dat ze een schop onder der kont krijgen en heel gauw weg moeten zijn.
verder zijn wij nooit meer geweest dan Heereveen of Groningen maar wel gelijk waardig. en als we kijken waar Heereveen staat met alle miljoenen die ze binnen gehaald hebben en die als sneeuw voor de zon verdwenen zijn ach wie doet het slechter.
@ Derksen: die grote sponsoren die volgens jou dan wel de grote clubmensen zijn moeten het dan maar gauw over nemen??? hoe dom kun je zijn!! vraag eens aan de mensen die nu bij de philips werken (o nee NXP) hoe zeker je toekomst is!! Aalbers is een voetballer van nec geweest en altijd blijven hangen, van Delft heeft met zijn anthousiasme (vergeef me als ik dit verkeerd schrijf) toch heel veel plezier de afgelopen jaren gebracht en zijn wat meer clubmensen dan bijvoorbeeld Boekhoorn die het doet omdat zijn vader een N.E.C.er was maar wat is hij zelf. Daarnaast schreeuwd Boekhoorn mij te veel over nieuwe spelers maar zit voor een echte N.E.C.er iets te veel in de kuip.
@ ruben: Kan me goed vinden in wat je schrijft al zijn wij waarschijnlijk ook nuilers.
@WHUFC: zeker betalen wij met 12.500 een ietsiepietsie van de salarissen van de spelers, we mogen dan ook van die spelers strijd, discipline en mentaliteit verwachten en dat heeft dus niks met beleid te maken of welke directeur op welke stoel zit.
@mack: Te zien hoeveel spelers er in deze tijd verkocht worden in Nederland zegt waarschijnlijk genoeg waarom het voor N.E.C. nog moeilijker is om spelers te verzilveren. verder denk ik, en ik zeg nadrukkelijk Ik, dat onze T.D. iets meer visie en net werk heeft dan de meeste supporters hier al was het alleen al omdat hij meer N.E.C jaren en dus ook meer jaren op dat niveau achter de rug heeft dan een heleboel typers hier.
@ Topdude: goh hoe zou Heracles dat toch doen. Gewoon met zijn alle de mouwen oprollen????
@enieseenijmege: en net zo vaak hebben ze laten zien dat ze geschikt zijn. maar ja sommige mensen kijken meer naar het positieve dan naar het negatieve.
@St stevenstoren: kut bestuur kut bestuur kut kut kut bestuur heb ik toch een beter gevoel bij. maar dat zal wel komen omdat ik een beter gevoel van een kut krijg dan van kanker. maar die uitleg zal je wel niet begrijpen.
K.Wilstra: als Cruijff genoeg passie had gehad en zijn woorden had waar gemaakt waren we allang WERELDKAMPIOEN geweest. Maar ja Cruijff was dan ook een Amsterdammer. (p.s. met zijn benen was hij fantastisch)
@Aqua: je woorden kloppen, we moeten als gehele Eredivisie gaan snijden in de salarissen en waarschijnlijk ook over de hele wereld. Zodat de spelers weer echt voetballen voor de club en hun supporters.
@H.H. je oproep heeft weinig kans tot slagen. Dat komt omt er zo een 20 jaar geleden maar 1500 man op de tribune zat. Daarvan zitten er nu nog hopelijk 1400 tussen de menigte en die weten dat na Jacco er een nieuwe komt die het niet veel beter doet en mocht het echt slecht gaan met ons clupje zijn het ook weer die mensen die nog wel op de tribune zitten.
@Aqua: was ik het net nog met je eens kan ik mij nu minder vinden in je commentaar. scoren als er veel mogenlijk is (thielbeke) is nog altijd moeilijker dan scoren als je aan je plafond zit of als de tijd slechter is (Swart). en tot ieders tevredenheid, Ome Leen is door veel supporters met veel plezier uitgezwaait omdat het een T.D. was die te veel macht had en N.E.C. niet de spelers bracht die N.E.C. beter maakte ( ben ik het overigens niet mee eens). Om iets te horen wat je eigelijk al wist ( en dan bedoel ik de financiele situatie van de club) is nooit leuk, Maar ja Eerlijkheid duurt het langst.
@goffertje: Ik weet zeker dat op mijn reacties weer reacties zijn te geven. respecteer ieder zijn mening maar wilde toch ook mijn mening laten horen.
12-04-2010 07:55 door
Ik zei........Daarna ging tot ieders tevredenheid ome Leen weg, maw men was blij dat ome Leen weg ging. Overigens vind ik het nog steeds een foute keuze dat ze Aalbers hebben genomen. Dat groeiproces was allang zijn plafond onder ome Leen. Het is een soort Wouters of Lodeweges die goed genoeg zijn voor een assistents trainersschap maar te hoog grijpen voor de top. Beleidsmatig heeft NEC teveel verkeerde keuzes gemaakt.
12-04-2010 10:19 door
@goffertje je hebt op zich wel een punt maar kut bestuur kut bestuur kut kut kut kut bestuur klinkt niet, plus het feit dat iets moois als een kut in een zin te plaatsen met ons bestuur kan alzeker niet.
of hou jij mischien minder van kut als je zegt????
12-04-2010 10:21 door
Het is onbegrijpelijk hoe in 2008 alles meezat en hosanna was en nu alles tegen zit en een diepe mineur-stemming heerst.
Als je in 2008 een beleidsmatige evaluatie had gehouden - wat nu DTH-forummers constant doen - dan kan je niet anders dan concluderen dat NEC een zeer succesvol technisch en sportief beleid heeft gevoerd.
Maar nu is alles 180 graden anders. In de zomer na het meest succesvolle seizoen aller tijden zijn er door dezelfde succes-personen (v. Delft, Aalbers, Swart etc.) verkeerde keuzes gemaakt (dus het is geen kwestie van stelselmatig wanbeleid van enkele decennia) die vooral verband houden met de keuze tussen doorpakken (nog 1x een 2008) of terugschakelen (ivm kredietcrisis e.d.). Er is een groot risico genomen en een kortzichtige halfslachtige keuze gemaakt om door te pakken en te teren op krediet, een soort alles-of-niets. Daarna ging op sportief gebied alles fout. Al het succes van 2008 is verdwenen en NEC kan helemaal opnieuw beginnen. Da's gewoon huilen. Huilend
12-04-2010 10:57 door
Het is gewoon doodzonde dat we met het grote succes van 2008 niet met dat elftal zijn doorgegaan. Iedereen die erbij betrokken waren (incl. inversteerders) hadden de handen ineen moeten slaan om dat elftal van toen te behouden en uit te bereiden. Maar nee, toen zagen ze dollar tekens en gingen de beste spelers weg Huilend

Als dit zo doorgaat met het huidig beleid en er geen geld meer binnen komt zijn we een zinkend schip.

Met weinig centen een aardig elftal op de been brengen is te doen maar niet met dit huidige beleid van paniek aankopen/huur en voor een dubbeltje op de eerste rang willen blijven zitten. Neem maar een voorbeeld bij NAC, weing centen maar met een goed beleid de juiste personen aantrekken en er staat gewoon een prima elftal Thumbs up

Wij kopen een spits van 2.000.000 en die moet het verder dan maar uitzoeken op het veld (aanvoer is bagger slecht). Dat is toch geen beleidsvoering Confused

Van mij mag de bezem door het huidige TD Tong
12-04-2010 11:33 door Mark Ariaans
Erm... goed beleid, NAC?Lol

als er een club in de afgelopen jaren onafgebroken in de financiele problemen gezeten heeft dan is het NAC wel, die zijn al meermalen gered door de gemeente.
12-04-2010 11:36 door
De Fans moeten gewoon in opstand komen , dat gebeurde vroeger dikwijls en dat hielp ook even zo vaak..
tegenwoodig zitten er teveel ja-knikkers op de tribune die alles geloven wat de heren bstuurders zeggen ...alles draait hier om het aan de man brengen van die seizoenskaarten ...als dat is verwezelijkt zeggen ze prompt dat er geen geld is en dat we moetn overleven dat is toch een schande mensen ...wanneer worden wij verlost van het eeuwige wanbeleid ... Swart Aalbers van Delft hou de eer aan jullie zelf en stap op !!! dat is het beste voor de club...jullie werkwijze slaat niet aan dat is de laatste 2 a drie jaar wel bewezen.... al is aalbers ook maar een speelbal voor het bestuur want die moet het ook maar doen met wat hij voorgeschoteld krijgt.... het huidige bestuur zijn gewoon een stel prutsers....

en Ruben....Twente en Groningen staan de belangrijkste investeerders niet in de weg .... die sluiten ze in de armen ...hier worden ze behandeld als oud vuil en zijn alleen maar goed om als laatste red middel te fungeren... en munsterman is wel even een veel betere directeur dan ons bijlekaar geraapte stel onbenullen.
12-04-2010 11:39 door
en ohja die verkopen geen spelers met een clausule in hun dikke contract...
ik denk dat we volgend jaar een nieuwe naam hebben namelijk FC BO-RENT.....
ga zo door heren bestuurders en jullie kunne het plan voor een nieuwe goffert weer in de ijskast zetten want op deze manier lopen er steeds meer mensen weg... en geheel terecht vind ik
12-04-2010 11:42 door
Het wordt nu toch echt tijd dat er grote schoonmaak wordt gemaakt binnen het bestuur van NEC.
Als je ziet dat er totaal bijna geen verkoopwaarde zit in deze selectie om sommige misschien na ( schóne )Kun je de schuld gewoon neerleggen bij Aalbers en Swart, deze mensen bewijzen het keer op keer dat zei niet capabel zijn voor deze functie.
Het is echt jammer dat iemand zoals Marcel Boekhoorn die een vermogen lijkt te hebben van 1.4 miljard totaal niet belangrijk wordt gemaakt door de huidige beleidsbepalers.
Nu er ook weer een linkse coalitie eraan zit te komen waar groenlinks tegen een nieuw stadion is en jawel wie wordt wethouder sport een groen linkse is het 1 minuut voor 12.
Nec als ze door willen groeien een groter stadion moeten hebben en met dit bericht wordt het steeds moeilijker.
Dus Swart - Aalbers - raad van bestuur - V delft denk aan nec en zijn trouwe supporters en stap a.u.b. alle op maak schoon schip.
12-04-2010 11:48 door
Wanneer dit waar is moeten bepaalde personen binnen Nec hun conclusie gaan trekken.
Er zijn in mijn ogen een aantal dingen flink mis gegaan:

De verkoop van sleutelspelers en uitblinkers:
Als ik zie dat een Olsson, Holman, Wisgerhof, Barreto en Vadocz allemaal voor onder een miljoen zijn vertrokken dan schieten mij de tranen in de ogen.
Natuurlijk kunnen wij niet verwachten dat we 6 miljoen hadden gevangen voor Wisgerhof of Olsson, maar andere clubs met spelers van dezelfde kwaliteiten houden wel hun poot stijf en zouden gerust 2-3 miljoen vragen voor spelers van dit kaliber.
Wij laten deze jongens lopen voor 600.000-950.000 euro, daar kan je niks fatsoenlijks voor terug halen.

Verkeerd aankoopbeleid:
Een spits van 1.8 miljoen kopen en niet zorgen voor aanvoer, in mijn ogen had je dan nog beter 3 spelers van 600.000 euro kunnen halen voor de voorhoede.
570.000 euro uitgeven aan een zweeds talent uit de 1e divisie in zweden is natuurlijk een blunder van jewelste, dit is een gigantisch bedrag voor een Jupilerspeler, die nog niets heeft bewezen op het hoogste niveau van Zweden.

Huren:
Spelers huren heeft zijn voordeel, maar eigenlijk meer nadelen.
Je bent al zijn salaris gewoon kwijt, en mocht hij het goed doen dan vertrekt hij weer naar zijn rechtmatige eigenaar.. Pure kapitaalvernietiging dus.

Manchester United:
Wat is erover van het samenwerkingsverband met MU, ik heb die Jones altijd een goede speler gevonden en van wat ik begrepen heb heeft nec daar weinig salaris voor betaald.
Hou die banden met zo'n wereldclub aan, want spelers uit he 3e zijn op dit moment nog zeker een aanvulling op onze selectie.
Maar nee hoor, wij Zijn Aalbers en co en hebben MU echt niet nodig Confused

Investeerders:
Zoals iedereen die Nec een warm hart toedraagt weet is meneer Boekhoorn wel degelijk bereid om miljoenen in Nec te stoppen, op dit moment verwatert het contact tussen Boekhoorn en Nec steeds meer.
Boekhoorn is inmiddels bijna wekelijks te vinden in de kuip, en aangezien ze daar wel de rode loper uitleggen voor hem zal het slechts een kwestie van tijd zijn voor hij daar miljoenen in pompt.
Waarom stoot ons huidige bestuur/RvC zo'n belangrijke figuur uit? Hij hoeft geen alleenrecht te hebben, maar had hem met respect behandelt en had hem betrokken gemaakt bij belangrijke beslissingen.. deze man hebben wij nodig.. Niet alleen hij, maar wel M E T hem.

Dit zijn een aantal dingen die gewoon gruwelijk verkeerd zijn gegaan op financieel vlak, en ik vind dat de mensen die hier verantwoordelijk heel snel hun spullen moeten pakken want dit zijn fouten die een klein kind waarschijnlijk niet had gemaakt.

Ik zeg: Eruit met dit bestuur, en laat Boekhoorn maar wat te vertellen krijgen(geen alleenrecht, maar zeker direct betrokken).
12-04-2010 13:08 door
Orlando, ja dat bedoel ik, Groningen en Twente zijn ook provincieclubs. En daarom vind ik dat er slim met de jeugd gewerkt moet worden, goede scouting plaats moet vinden en geen dure jongens meer aantrekken die er toch niets van bakken (vul de namen zelf maar in). Dus met visie bouwen en dan maar een paar mindere seizoenen op de koop toe nemen. Da's beter dan constant onederaan bungelen en telkens weer in categorie 1 geplaatst te worden. Dus we zijn het helemaal eens.
12-04-2010 13:11 door
Dwight is zelf opgestapt en dus had hij geen recht op een afkoopsom
12-04-2010 14:33 door
orlando dat was twente is langzamer hand een echte topclub aan het worden dus het kan nog altijd alleen dan moet er wel goed beleid worden gevoerd een dat wordt moeilijkFrusty
12-04-2010 15:53 door
Wat betekent het eigenlijk dat een club onder categorie 1 valt?

http://www.knvb.nl/archief/organisatie?func=viewSubmission&wid=OJNYqxHyvVW7jt6wgsQXfg&sid=ehewG9VnbNSVZQRdWJjAig&op=makePrintable
Kortweg: saneren onder begeleiding van de KNVB.

Dit betekent dus spelers verkopen en transfervrij spelers halen. Dus kom maar op met de spelerscarroussel:
Te verkopen spelers want contract aflopend op 2011: Davids, Schöne, Otten, Sibum, El-Ak
En eindigend op 2012: Zomer, Ten Voorde, Wellenberg, Saïdi, Goossens
12-04-2010 18:02 door
@goffertje

Niet alleen zijn benen.. Hij heeft heel veel voetbalinzicht en weet dus dat voetbaltechniek een belangrijk onderdeel is van deze sport.. (Bij elke sport.). Hoe meer techniek,des te meer balbeheersing en dus balbezit... Wat in de meeste wedstrijden zal zorgen voor veel zelfvertrouwen tijdens het spel.... Liefde en plezier voor het spel,is niet aan te leren... Dat moet je gewoon in je hebben,(Wat verder kan versterken,waneer je steeds beter kan ballen...) verder ga ik er niet meer op in. Groet.. Thumbs up
12-04-2010 18:29 door
Nog even dan....
We kunnen dit bovengenoemde eenvoudig vertalen in het spel bij NEC.
Hoe vaak speeld NEC de bal wel niet terug,omdat we bijna geen enkele speler hebben die een direckte tegenstander 1 op 1 kan uitschakelen? (Buiten dat men niet creatief en bewegelijk genoeg is om op een slimme manier vrij te lopen,dan wel vanuit een vrije positie op de goal te schieten..)
12-04-2010 18:41 door
Het zelfvetrouwen zakt onderandere hierdoor weg,en dus wordt de bal maar veilig naar achteren teruggespeeld.Zet een tegenstander dan meer druk en gaat feller op de bal zitten,dan wordt mede hierdoor de passing onnauwkeuriger,wat tot extra balverlies kan leiden. Thumbs up
12-04-2010 20:42 door
Johan Derksen zegt net op vi dat NEC een schuld heeft van 7.8 miljoen. Hoe bestaat het? Bestuur neem je verantwoordelijkheid en rot op! Jullie hebben er een zooitje van gemaakt. Olsson, Holman, Vadocsz, wisgerhof verkocht voor een ei en zie hier het resultaat. Zou el-ak nu gratis weg mogen of toch maar die 9 ton vragen?
12-04-2010 21:13 door
@goffertje
we hebben als supporters zeker wel recht om te zeiken op het bestuur!! supporters die de laatste jaren zijn gekomen omdat het wat beter leek te gaan, en die weer wegblijven mochten we degraderen, DIE supporters mogen van de spelers eisen dat er strijd wordt geleverd. supporters die al jaren gaan, ook toen het nog beroerder ging, en die ook blijven wanneer we zouden degraderen, hebben we degelijk het recht te klagen over wanbeleid!!!!!!!!!!!Frusty
12-04-2010 21:16 door
hoor en lees net inderdaad ook dat de schuld zo hoog is! ga nu maar weer hier roepen dat iedereen zomaar alles gelooft wat er op tv wordt gezegd, en dat het maar stemmingmakerij is, en dat het helemaal niet zo erg is. ga maar weer hier lopen zeggen dat het niet aan Swart en consorten ligt, ga maar weer verder slapen op je roze wolk!!!!Frusty Frusty Frusty Frusty Frusty
12-04-2010 21:29 door
NEC staat bijna €8.000.000,- in het rood. We zijn dus failliet!!!
En het blijkt dat europees voetbal de club bijna €2.000.000,- GEKOST heeft (?).

Van www.vi.nl:

NEC moet erkennen dat een structurele plaats in het linkerrijtje vooralsnog onhaalbaar is. De club uit Nijmegen is zelfs bang dat het weer onder curatele van de KNVB komt te staan.

Wiljan Vloet (foto) is dan ook geschrokken. 'Het is niet aan mij', aldus de trainer van de club uit Nijmegen. 'Ik word op de hoogte gehouden door de directie. Maar dit wist ik ook niet toen ik hier tekende. Ik ga gewoon door met mijn werk. Er zullen volgend jaar toch gewoon elf man op het veld moeten staan lijkt me zo.'

Het negatieve eigen vermogen is inmiddels 7,8 miljoen euro. In het recentelijk gepubliceerde jaarverslag noemt de directie het in evenwicht houden van de inkomsten en uitgaven 'een groot punt van zorg'. Vorig jaar liepen de kosten mede door de Europese successen al op van 11,8 miljoen naar 14,4 miljoen euro. Dat kwam onder meer door de hogere premies salarissen.
12-04-2010 21:31 door
Swart en Aalbers als jullie een echt hart voor de club hebben, VERTREK DAN ALSJEBLIEFT!! The finger

Vele supporters zouden jullie met plezier uitzwaaien denk ik zo als ik dit allemaal lees!
12-04-2010 21:33 door
@ Toeteman

Ja raar genoeg wel ja...
Je zou denken dat europees voetbal juist extra geld oplevert, behalve bij nec Frusty
Denk dat Aalbers en Swart een extra nulletje op de rekening hebben gezien Wink The finger
12-04-2010 21:41 door Pol
Laten we wel gewoon goed blijven lezen. De kosten liepen op door het behalen van Europees, dat wil echter niet zeggen dat het 2 miljoen gekost heeft. Om die analyse te doen zul je toch echt de baten van Europees voetbal erbij moeten hebben.
12-04-2010 21:53 door
Bijna 8milj.!!!!!! Toe maar. Wie is de volgende na Haarlem Veendam??? NEC.
SWART, HEB JE NOU JE ZIN MET JE BELEID. KNEUS.
Maar nu zal die prutskop wel weer met zijn lulverhaal komen dat we juist nu geen overhaaste stappen moeten zetten en t koppie erbij moeten houden en dan opstappen van het huidige bestuur alleen maar averechts werkt!!!!! Nou dat verhaaltje heb je al op de afgelopen paar supporters-avonden gehouden toen er ook telkens aan jouw stoelpoten werd gezaagd en kwam je er mee weg!!! NU NIET MEER. ROT OP ROT OP ROT OP. JE MAAKT ONZE CLUB, NEE, JE HEBT ONZE CLUB NA DE KLOTE GEHOLPEN VUILE GLADJAKKER
13-04-2010 08:13 door
Nec brengt het nieuws zelf naar buiten, wel zo eerlijk naar je supporters. zal mij benieuwen welke clubs allemaal gaan volgen. maar zoals velen hier spreken was het beter geweest dat ons clubje beter ervoor had kunnen kiezen om een jaar of 5 geleden in de jupiler legeau te gaan voetballen om plaats 10 t/m 16 met spelers uit de regio en supporters die dat allemaal geaccepteerd hadden Gapen
13-04-2010 08:25 door
Wat er hier op deze site ook allemaal geschreven en gezegd word, er is niemand die daadwerkelijk actie onderneemt! Niet tegen de buscombi, niet tegen het totaal ongeschikte en leugens verkondigende bestuur ,niet tegen alle nieuwe achterlijke regeltjes van burgermeesters en niet tegen het moderne uitgemolken spelletje voetbal! Wij als supporters laten ons als een stel makkelijke lammetjes leiden naar de ondergang van het eens zo mooie spelletje voetbal! Bij het eens zo mooie spelletje voetbal hadden de supporters daadwerkelijk macht omdat ze er samen voor vochten! Moest het bestuur weg dan zorgden WIJ dat dat gebeurde,wouden wij op eigen vervoer gaan dan deden WIJ dat! Alles ligt tegenwoordig in handen van anderen en mijn vraag is!: Is het er beter op geworden???
NEE!!! Voetbal is saai geworden,clubs gaan kapot,wedstrijden worden kapot gefloten,uitwedstrijden bezoeken is geen zak meer aan,het bestuur van diverse clubs liegt of verzwijgt dingen voor/tegen supporters!
Het is tijd voor actie!!! en te beginnen bij het wegwerkenn van het bestuur!
Vroeger had het voetbal charme en passie door alles wat erbij hoorde! Tijd om dat stukje passie terug te geven aan clubs als NEC bestuur oprotten!!!!

hh
13-04-2010 11:19 door
NEC eerlijk naar zijn supporters en personeel? Laat me niet lachen! Neeskens? Youssef? Ntibazonkpietje! Supportersavond: Tot het nieuwe stadion er is kleine schuld als we zo doorgaan! Volgens de NEC berekening zaten we toen tot 2011/2012/2013 (tot er mogelijk een nieuw stadion is) op een schuld van 2 tot 3 miljoen! Volgens onze berekening diezelfde avond kwamen we uit op ongeveer 9 miljoen!
Toch knap dat ze dat in 2010 al bijna halen! Het stadion was ons beloofd door meneer Swart in 2010 geloof ik en waar zitten we nu? Geen geld geen toekomstplannen die realiseerbaar zijn en een alsmaar oplopende schuld! Mijnheer Boekhoorn doen we goede zaken mee! Laat me niet lachen!
Dit beleid is geen beleid te noemen! Een speler halen via sponsors voor 1,8 miljoen en dan geen geld meer hebben om ook voor aanvoer te zorgen terwijl op dat moment al duidelijk was dat het financieel niet best was! Vooruitschuiven en leunen op iets wat heel misschien ooit een keer kan gebeuren is GEEN beleid!
Onze club is onze club niet meer! Verkocht aan de commercie logo`s verdwenen ,shirts verdwenen,tradities verdwenen omdat het grote geld binnen gehaald moest worden! En waar staan we nu met onze Willem twee achtig geworden club? Zonder aanzien, zonder traditie,zonder eigen identiteit?
Het nieuws halen met te dikke spelers,lamballen die niet willen werken (hobby`n) voor hun (ons) geld!
Applaus voor onze mede verantwoordelijken!!!


Aangezien we als NEC zijnde weer terug zijn op het punt waar alle veranderingen begonnen en bewezen is dat veranderingen in traditie en gaan voor het grote geld ons niet heeft gebracht waar we zouden willen staan doe ik nu deze oproep:
Jacco en Carlos doe iedereen een plezier en neem je verantwoordelijkheid en stap op! Tijd voor een nieuwe wind,een clubman,een arbeider aan het roer! Ons oude shirt terug met het mooie logo en niet die commercieele rotzooi! Traditie!!! Een elftal met harde werkers die er iedere wedstrijd voor gaan,de echte NEC supporter wil spelers als Sibum,Doelen,de Gier, Wisgerhof,Davids! Het hoeft niet mooi te zijn er moet gevochten worden! En als we het hiermee niet redden,dan ga ik met liefde terug naar de periode voor 2006/2007 om vol trots op en neer te springen tussen ere en eerste divisie maar wel met een eigen shirt/identiteit en mentaliteit!

GEEF ONS NEC TERUG!!!

hh
13-04-2010 14:22 door
Cola
13-04-2010 16:02 door
Kan "De Trouwe Honden" geen handtekeningactie houden bij de volgende thuiswedstrijd: Swart, Aalbers, van Delft en onzichtbare voorzitter OPSTAPPEN! ?
Ben benieuwd wat de uitslag zal zijn.
13-04-2010 22:18 door
Jongens er komt geen Boekhoorn die gaat met Munsterman zaken doen of anders met Mario,anders was hij er toch allang geweest nee deze sponsers zijn door de supporters opgedrongen die gaan toch geen provincieclubje sponseren waar niks te halen valt.De echte sponsers staan wel op in moeilijke tijden en dat is binnenkort als NEC zich handhaaft,anders is het afgelopen.
14-04-2010 09:16 door
er zal eerdaags wel weer een verhaal naar buiten komen dat betekent dat de gemeente geld moet steken in de club... Ik vraag me af of de gemeente nu nog wel bereid is veul geld in de tweede ring te steken. Je ziet hoe je in de huidige marges van het betaalde voetbal opeens een heel anderplaatje krigt.

Iedereen wil het beleid stoelen op de succesjaren, maar als je niet uitkijkt sta je met je fantastische stadion met tweede ring weer voor 3000 kijkers te spelen....

14-04-2010 11:43 door
Wij als publiek zullen moeten optreden!!! We moeten ons clubbie niet in de steek laten! Het is nu tijd om dit bestuur te laten weten dat dit soort beleid niet past binnen NEC!!! Weg met deze wanprestaties!!! Laat van je horen supporters!!! Ik zou zeggen: Vanaf nu elke dag actie voeren, net zolang totdat alle rotte appels weg zijn. Waarvan H van Delft de grootste rotte appel is. Hij maakt ons kapot!!!

"Onze stadionklok uit Amsterdam komt?"
Top  |  Home  |  Contact  |  Copyright  |  NEC Nijmegen