Welkom op De Trouwe Honden | Inloggen | Registreren Online | Gebruikers: 0 | Gasten: 108
Vloet enthousiast over Ono
vrij. 26 maart 2010 

Het kan bijna geen toeval zijn dat juist voor de wedstrijd tegen Feyenoord er nieuws over Ono naar buiten komt. We hebben het echter over Yuto en niet over Shinji, die van 2001 t/m 2005 furore maakte bij Feyenoord.

Yuto is een Japanse middenvelder, een linksbenige nummer tien, die afgelopen week heeft meegetraind bij NEC. Vloet reageert cryptisch op de vraag van Omroep Gelderland of de Japanner bevalt: "Hij kan wel wat, maar ik heb mijn bevindingen bij Carlos Aalbers neergelegd". De Japanner blijft nog een maand of twee bij NEC in de hoop een contract te verdienen. Mocht dat niet lukken dan is Yuto van plan zijn geluk in Duitsland te gaan proberen.
 
 Uw reactie:

U moet inloggen om een reactie te plaatsen.

 Reacties op dit bericht:

26-03-2010 16:02 door
Misschien dan toch een testspeler die slaagt?

Kan het bijna niet geloven Big grin
26-03-2010 16:07 door
het moet wel! het is m'n japanse naamgenoot dus ik ben sowieso voor dat ie komt!
26-03-2010 17:00 door
halen die speler, je kunt nog wel een nummer 10 gebruiken omdat sarpong weggaat
26-03-2010 17:11 door
Nou Aalbers sla je slag misschien doe je eindelijk wat goeds.
26-03-2010 17:45 door
Maikel ,

Weet je nu zeggen jullie halen aalbers dan doe nog iets goeds, en als die jongen zometeen weer niet presteert is het ook wwer Aalbers die het onderspit moet delven. Dus ik vindt dat we een oordeel pas kunnen geven als die jonguh daadwerkelijk zich staande kan houden in de eredivisie.

Sjaal
26-03-2010 18:36 door
al die spelers die op proef kwamen waren tot nu toe allemaal weg gestuurd dus juich nog niet te vroeg
26-03-2010 18:37 door
De link met die andere Japanse linksbenige nummer 10 is natuurlijk snel gemaakt, maar ik denk dat we er goed aan doen dat deze langer dan een week de tijd krijgt om zich te bewijzen. Klinkt in ieder geval al goed!
26-03-2010 19:16 door
voor al die negatieve gasten die hier weer zo negatief betrichtje denken te moeten plaatsen voor ze uberhaupt weten waar ze over moeten kletsen .
maar hier worden de spelers voor ze een bal geraakt hebben voor de club meteen door die zogenaamde nepsuporters met de grond gelijk gemaakt ,
het zou een goede aanwinst voor nec zijn gezien de goede indruk op de trainingen .
succes zondag mannen Sjaal
26-03-2010 19:39 door
Wat mij dan weer opvalt bij deze berichtgeving, deze speler biedt zich zelf aan in de hoop een contract te verdienenConfused Hadden wij geen scoutingsapparaat?????
Ik vraag mij wel eens vaker af wat die scouts doen de hele dag....volgens mij zijn ze drukker met lullen dan met serieus bezig zijn met het bekijken van (zeer goede) spelers.
Ik hoop dat dat Ono ons helpt aan wat succes, dat verdienen we wel weer een keertje na al die slechte potjes voetbal
26-03-2010 21:40 door
nou dat klinkt goed Sjaal
27-03-2010 00:57 door
Heeft toch geen reet met "ons" scoutingapparaat te maken..... Hoe zit het dan met het scoutingapparaat van die andere paar duizend voetbalclubs in Europa (of daarbuiten). Deugen die apparaten dan ook allemaal niet?
27-03-2010 07:25 door
Beste Boots,
een scoutingsapparaat dient er voor te zorgen dat bepaalde mensen spelers bekijken die goed zijn voor de club waar zij voor werken. Bij NEC komen er regelmatig spelers op proef die weinig tot niks toevoegen aan NEC. Dat zijn dus spelers die onze scouts op het oog hebben of spelers die aangeboden worden door makelaars. Deze speler Öno" is zelfs op eigen initiatief naar Nijmegen gekomen om het beste van zich te laten zien.
Mocht deze speler wél wat toevoegen aan de selectie dan heeft onze scouts gefaald!!!
Dus dat bedoel ik met een slecht scoutingsapparaat, beste Boots.
Bij andere clubs zullen er ook genoeg zijn die met mindere spelers trainingen volgen maar dat boeit mij weer niks. Ik ben van mening dat onze scouts niks toevoegen aan NEC, wat mijn cluppie is.
Ik wil ook best in dienst van NEC velden af om te zien waar talenten lopen waar NEC iets mee kan en ik zal best niet zoveel kosten als onze scouts en zal zeker niet met mindere spelers op de proppen komen.
De vijver is groot genoeg Boots maar bij NEC vissen ze in een vissenkom.
Misschien is het vanaf de zijlijn wel makkelijker, maar het oogt op zijn minst amateuristisch
27-03-2010 09:00 door
Er komen wel meer spelers op eigen initiatief naar een club.Saïdi bijvoorbeeld. Of, om een nog leuker voorbeeld te noemen, Sarpong > via een tv kinderprogramma toch? En zo zijn er wel meer voorbeelden te noemen. Ik moet bekennen dat ik zo ook niet zou weten wat die scouts dan wel de hele dag doen. Ik denk wel dat het lastiger is dan jij denkt. Welke spelers scout je? Op welke leeftijd bedoel ik. Dat Arsenal een speler als Barazite hier kon weghalen (voor anderhalve drol) zegt al genoeg. Maar goed, die kunnen zo'n jongen dan ook echt iets aanbieden. En dat is dus niet alleen een voetbalopleiding (breng je vader maar mee, die zetten we ook wel ergens op de loonlijst). Oudere spelers dan? Zoals ik al zei, er zijn duizenden clubs en dus nog veel meer scouts. Je moet daar denk ik ook wat geluk mee hebben. Of je nou in een kleine of in een grote vijver vist. Heerenveen en Groningen hebben dat dus de afgelopen jaren erg goed gedaan. Betekent dat dan dat Ajax/PSV hebben zitten slapen en de scouting daar ook niet deugt? Sterker nog, de BV Ajax stuurt wel vaker spelers weg, die ze dan later toch maar weer voor veel geld aankopen. Als je dan, als NEC zijnde, al een speler gescout hebt, dan moet die speler zelf ook nog eens willen en moet het ook nog eens te betalen zijn (dikke salarissen buiten de EU). Het draait immers altijd uit op de knaken. Ik ken de regels daarvoor ook niet exact, maar als bijvoorbeeld deze Japanner qua salaris al niet te betalen is, dan hoeft hij wat mij betreft ook niet mee te trainen. Dat geldt ook voor spelers die hier op proef komen maar voor plaatsen binnen het team waar we niemand voor zoeken. Ik neem aan dat NEC redeneert dat zoiets in verhouding toch bijna niets kost, dus laat maar zien wat je kan. Maar goed beste Klaasje, ik schrijf ook niet dat je totale onzin verkoopt, maar het is denk ik niet zo simpel als jij denkt. Genoeg geluld, morgen maar weer eens proberen drie punten te pakken!
27-03-2010 12:45 door
Het zijn bij NEC altijd aftestspelers. Uit de woorden van Vloet komt ie dus ook niet. Vooral in zijn tweede zinsdeel, maar ik heb mijn bevinden bij Aalbers gelegd.......tja.

"Onze stadionklok uit Amsterdam komt?"
Top  |  Home  |  Contact  |  Copyright  |  NEC Nijmegen