Welkom op De Trouwe Honden | Inloggen | Registreren Online | Gebruikers: 0 | Gasten: 17
Met dank aan

Een fansite (en in het verleden een fanzine) kan niet gemaakt worden zonder de hulp van anderen. Het is een cliché, maar het is wel waar. Daarom willen we op deze manier toch even die mensen onder jullie aandacht brengen, omdat ze voor ons en indirect voor jullie dus ook, zo belangrijk zijn en zijn geweest. De meeste mensen in het rijtje komen uit de tijd dat De Trouwe Honden nog vooral een fanzine waren.
 
-Fons, Jeffrey van H., Michaeltje en Isere
Bijna alle medewerkers hielpen mee bij de verkoop van het fanzine. Ze stonden dan op de bekende verkoopplaatsen om het fanzine aan de man te brengen. Er waren echter ook mensen die geen medewerker waren bij DTH, maar toch mee hebben geholpen bij de verkoop. Het zal niemand verbazen dat ze voor DTH erg belangrijk zijn geweest!
 
-Jan de Oude Hond
Zonder Jan, geen boekje, zo simpel was het. Jan was onze drukker en hij zorgde ervoor dat alles mooi afgedrukt en in elkaar geniet werd. Jan is een NEC fan van de oude stempel, maar maakte ons boekje toen met de modernste techniek!
 
Broer is de huisfotograaf van NEC, maar doet niet moeilijk als we een keer een mooi plaatje van hem willen gebruiken voor onze website of vroeger in het fanzine. Zijn foto’s zijn van een zeer goede kwaliteit en dat leverde broer terecht de nodige prijzen op.
 
-Rob Koppers
Rob is huisfotograaf van ForzaNEC.nl. Hij is geen fotograaf van beroep, zoals Broer, maar dat zou je niet zeggen, wanneer je de grote hoeveelheid foto’s ziet die na wedstrijden van onze club op de site belanden. Ook bij Rob kunnen we altijd terecht voor een foto en uiteraard zijn we daar erg blij mee.
 
-Toon Gerrits
Drie keer hebben de prachtige tekeningen van Toon in ons fanzine gestaan. Twee nostalgische tekeningen van de oude Goffert en een collage met Nijmegen 2000 jaar als thema. Vele uren tekenwerk zorgden uiteindelijk voor een prachtig resultaat en een verrijking van ons fanzine!
 
-Jimmy, Mathieu, Oebie, Jeremy, Ronald, Maarten Omvlee, Chuckie, Bastiaan, Niels, Hanneke, Serge, The other Jesus, Mahiri Sabandar, Gerry van de Velde, Pierre, Koen, Janseuh, Tassie, Emiel, Gjalt de Graaf, Damai, Vincent en alle mensen die iets hebben ingestuurd voor de maildox.
 
Een hoop namen van mensen die in het verleden in meer of mindere mate meegewerkt hebben aan ons fanzine of aan de website. Een hoop namen ook die belangrijk zijn geweest voor het ontstaan, behoud en de nodige creatieve inhoud van ons toenmalige fanzine en onze huidige website!
 
Bedankt, namens ons allen;
 
Pol, Thomas, Patrick, Ernst, Joris, Daan, Hans112, Sjaak, Jeffrey, Sjef, Roy, Rick, William, P@rickK, Maurice en Bleum.


Top  |  Home  |  Contact  |  Copyright  |  NEC Nijmegen