Welkom op De Trouwe Honden | Inloggen | Registreren Online | Gebruikers: 0 | Gasten: 17
Jong NEC bereikt halve finale na winst op Jong Ajax
maa. 25 januari 2010

Jong NEC heeft maandagavond het goede voorbeeld geven door Jong Ajax met 2-1 te verslaan in het bekertoernooi.

Bij een gevoelstemperatuur van -10 graden bracht Ryan van Dijk Jong NEC na tien minuten spelen op voorsprong. Ajax kwam in de eerste helft nog langszij door een doelpunt van Geoffrey Castillion, maar wist het veldoverwicht in de eerste helft niet in een voorsprong om te zetten. De tweede helft was van beide kanten kwalitatief duidelijk minder dan de eerste. Het was uiteindelijk Dammyano Grootfaam die in de slotfase NEC naar de halve finale van het bekertoernooi schoot.